Avatar uživatele
Paranormal

Kudy, kam a jak to funguje v Českém ráji?

Zdravím, Mám dotaz ohledně Českého ráje.. Plánuji výlet do Českého ráje, ale sám sem tam také ještě nebyl, tak přesně nevím, jak to tam funguje, kam by bylo dobré se podívat atp.

Nejspíš tam pojedeme vlakem a tím pádem nám odpadá možnost dopravy autem… Potom mi připadá málo času na prohlídku, kdybychom tam byly pouze jeden den, takže někde přespat a pak něco taky projít… Jenže vůbec nevím, jak to tam chodí. Jestli je tam někde oficiální recepce nebo ne, jestli tam jezdí nějaké MHD… Mohl by mi tu někdo prosím k tomu něco napsat? A pokud by to šlo, tak pomoci mi s vytvořením menšího plánu(trasy)? :)

Díky moc

Zajímavá 0 před 2823 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
kapka

Český ráj je docela velká oblast. Z dotazu mi to připadá, že si Český ráj představujete asi jako Jurský park nebo tak něco ohraničeného, kde se snad zaplati vstup a jsou tam nějaká zvláštní pravidla. Nebo nevím. Ta otázka je zvláštně položená. Nevadí. Ja bych vám spíš doporučila zadat si na netu do vyhledávače „český ráj“ a najde vám to nespočet stránek s informacemi. Hlavně si uděláte představu, jaké obce, oblasti, přírodní zajímavosti nebo hrady a zámky můžete v Českém ráji navštívit. Ve spolupráci s mapou si zjistíte, kam jezdi vlak. Najdete si vhodné ubytování stanovým kempem počínaje a hotelem konče.
Zjistíte si vhodný cíl, co by vas tak nejvíc zajímalo. Konkrétních tipu mě napadá hromada. Tak nevím co vybrat.
Dejme tomu údolí Plakánek, myslím, ze to je dostupne vlakem. Je to takové kouzelné údolí mezi skalami a dojdete ke hradu Kost, objeví se pred vámi jak v pohádce, není totiž schovany na kopci v lese, ale je na konci toho údolí.
Bud budu psát tipy dal az do rána nebo už radsi skončím. :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek