Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kupovat ještě notebook HP a nebo raději ne?

Zdravím diskutující,
rád bych se poradil ohledně koupi notebooku HP. Máme jich doma několik ke vší spokojenosti a další je v plánu. Jak jsme minulý týden zjistili, HP končí s výrobou počítačů celkově, což mi trochu mé plány zpřeházelo. Je rozumné koupit dnes notebook HP, když by měli cca do roka skončit? Obávám se především různých aktualizací a servisu... Díky

Předmět Autor Datum
Nevím o tom, že by měli výrobu ukončit. Četl jsem, že končí s tablety a zvažují prodej výroby počíta…
Potkan007 22.08.2011 12:15
Potkan007
Tak my máme nyní dva notebooky a jsme spokojeni. Nehučí a můj hřeje v rámci mezí - výkonné trochu pe… poslední
FilipS 22.08.2011 12:24
FilipS
Notesy se snad u HP dělat nepřestanou, ale i tak bych do toho nešel. HP už není co býval. Koupil byc…
mif 22.08.2011 12:20
mif

Nevím o tom, že by měli výrobu ukončit. Četl jsem, že končí s tablety a zvažují prodej výroby počítačů někomu jinému. Osobně bych si po zkušenostech počítač od HP nekoupil. Pár lidem to servisuju- notebooky hučí už po vynání z krabice, strašně se přehřívají (následkem je vypínání tepelnou pojistkou). Stolní počítače s Core 2 Duo a GT210 a HD5750 mají 250W zdroj LITE-ON.

Tak my máme nyní dva notebooky a jsme spokojeni. Nehučí a můj hřeje v rámci mezí - výkonné trochu pečou asi vždy. Já jsem četl už několik článků a v televizi byla i nějaká diskuze - jejím výsledkem bylo, že HP končí s výrobou počítačů celkově a nechává jakési roční mezidobí, kdy může toto rozhodnutí změnit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru