Avatar uživatele
Kara Lane

Křeč v levé části hrudníku, následné omdlení.

Dobrý večer,
cca před 3 lety jsme měli rodinnou oslavu, při které jsem dostala takovou jako křeč do levé části hrudníku na základě toho jsem omdlela, manžel a přátelé (svědci) popisovali že jsem začala rychle a nepravidelně dýchat, já jsem se cítila dobře nechtěla jsem se vzbudit (jako by se mi zdál moc příjemný sen) od té doby se mi to čas od času vrací, ale už neomdlévám snažím se křeči zabránit. Může se jednat o něco se srdcem? Stává se mi to v klidu, při aktivitě mám dušnost a cítím jakoby nepravidelné bušení srdce (jsem kuřák tak nevím zda je dušnost způsobena tím). Manžel také říkal, že v noci se mi stává že se vzbudím a nemůžu se nadechnout, já si o však nepamatuji, protože mám tvrdý spánek. Můžete mi poradit?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4420 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Jistě, že můžeme poradit. Toto jsou zdravotní problémy, které byste měla sdělit svému lékaři. Neotálejte a řešte svůj zdravotní stav co nejdříve. Chce to důkladné vyšetření.
Poradit Vám cokoliv jiného je hazardování s vaším životem.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanny 2

Máme tomu snad rozumnět tak,že jste tenkrát nevyhledala lékařské ošetření?Udělali by vám kompletní vyšetření,věděla byste na čem jste a chodila na pravidelné kontroly!To si tedy opravdu zahráváte!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Sancha

Bylo by velmi vhodné se poradit s lékařem!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek