Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno L. A. NOIRE (patch)

Přeji krásný večer,

velice vás prosím, abyste mi v následující otázce pomohli. Jedná se, jak už víte, o hru L.A. Noire, která sebou nese řadu problémů. Jedním, který mě tíží také, je problém s patchem. Četl jsem spousta článků o této problematice, nicméně mi ani jedna nepomohla.

Zkoušel jsem dvě možnosti: a) Hru nainstaluji celou, zavře se instalace. Zatím je vše v pořádku. Následně ho spustím a po pár obrázcích se dostanu na stránku, kde mi naskočí nahrávání patche, asi v 80% se instalace zastaví a asi po deseti vteřinách se objeví následující: PATCH INSTALL ERROR (ERROR BINARY PATCHING FILE). Když patchování zavřu, otevře se mi Social club, do kterého se musím zaregistrovat, tedy zaregistroval jsem se, najel jsem do svého účtu. Po jeho zavření mi však zůstala jen obrazovka s nápisem L.A. Noire, bez jakékoliv nabídky. Tedy, postupoval jsem podle doporučení: na C: Programy files/Rockstar game/L.A. Noire a vymazal jsem všechny soubory s příponou .patched, včetně Social Clubu. Spustil jsem daný patch a nechal jsem ho update. Update patche nyní proběhl v pořádku, nicméně po spuštění hry se opět otevře okno, nyní nazváno jako fatal error. Hra už nejde pustit.

b) Hru nainstaluji celou, zavře se instalace. Zatím je vše v pořádku. Nespouštím (tudíž neinstaluji patch), otvřu na C: Programy files/Rockstar game/L.A. Noire a tam otevřu daný patch a dám update. Update dojde opět asi do 80% =opět error, nainstaluje soubory s příponou .patched... Znovu jsem spustil hru, to samé. Vymazal jsem všechny soubory s .patched a postupoval jsem jako dle a)plánu.

OPRAVDU TOMU NEROZUMÍM. PROSÍM PORAĎTE!!! PŘEDEM DĚKUJI, LUKÁŠ. :-)

Předmět Autor Datum
Měl jsem stejný problém, nakonec jsem to vyřešil. http://hry.poradna.net/q/view/26809-la-noire-probl… poslední
VojtaCZ 28.10.2012 09:34
VojtaCZ

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru