Předmět Autor Datum
Ja doteraz neviem co vidia ludia na hre, kde jedine co robis je, ze riesis pripady, ktore nemas ako…
Michal2 29.02.2012 01:18
Michal2
mě se líbí ten nápad, období hry a technologie které to využívá. Už méně že to je port z konzole,ale…
Redsnake 29.02.2012 08:19
Redsnake
....měls pravdu, není to moc dobré... vyšetřování je podivně udělané, ovládání je naprosto tragické,…
Redsnake 29.02.2012 18:57
Redsnake
Eeeh, nemám odvahu to zapnout. ;-)
VojtaCZ 01.03.2012 19:52
VojtaCZ
tak s odstupem casu musim rict, ze ta hra je zabavna. Je to delane tak, aby byla zabavna, tzn akcni…
Redsnake 02.03.2012 02:02
Redsnake
Takže, můj názor: LA Noire mělo opravdu příšernou instalaci, ale hra sama o sobě je optimalizovaná… poslední
VojtaCZ 03.04.2012 18:50
VojtaCZ

mě se líbí ten nápad, období hry a technologie které to využívá. Už méně že to je port z konzole,ale pokud to bude hratelné, proč ne? Adventury jsou fajn, vůbec jsou žánr, kde nemůžeš nic pokazit, prostě postupuješ vpřed a sleduješ příběh. Proto se hrajou adventury

....měls pravdu, není to moc dobré...
vyšetřování je podivně udělané, ovládání je naprosto tragické, zachovala se konzolovost maximálním způsobem, dokonce i rozložení tlačítek. Kdyby se klávesnice zmenšila do velikosti xbox ovladače, věřím, že ty tlačítka i zůstala na svém místě. Grafika je taky dost špatná. No, uvidím snad se donutím to dohrát a třeba mě to začně bavit, nebo se s tím sžiju. Střídám to s Deus Ex, oboje nezvyk na ovládání, snad se mi to nebude plést:)

tak s odstupem casu musim rict, ze ta hra je zabavna. Je to delane tak, aby byla zabavna, tzn akcni pasaze, ktere Ti nebudou sedet nebo nepujdou muzes preskocit bez penalizace a navazuje normalni pokracovani pribehu. To co rikal Michal, ohledne nepokazitelnosti hrani neni pravda. Vzhledem k me chabe anglictine a neprelozenemu jednomu priprade jsem si to vyzkousel na plne koule a pripad skoncil tak ze velka ryba unikla kvuli spatne vedenemu vyslechu a sef me zdrbal.
Co bych hre vytknul je fakt, ze pri vyslesich se vybira z tri moznosti, co si myslis o vypovedi svedka. Zda mluvi pravdu, pochybujes o vypovedi, ci primo lze. Dve posledni volby musis podlozit dukazem, obcas neni lehke uhodnout zamer autoru a odhadnout co predhodit pachateli, aby se priznal, nicmene i tak je to zabava.
Pokud muzu doporucit. Za zkousku nic. Minimalne uz pro atmosferu a pouzite technologie to rozhodne stoji.

Takže, můj názor:

LA Noire mělo opravdu příšernou instalaci, ale hra sama o sobě je optimalizovaná mnohem lépe než GTA IV. Mám krabicovku, ale je bez Steamu. Pro nezasvěcené -> přečtěte si můj topic, kde se řeší problémová instalace.

Výborná je mimika postav, pěkně zpracované město a grafika, systém vyslíchání, dabing a pro atmosféru roku 47' hraje v autech dobová hudba, podobné té v Mafii II na Empire Classic radio.
Pro hraní je ale potřebná dobrá angličtina, ale já se nechci zbytečně zdržovat s rozlouskáváním některých dialogů, tak jsem si stáhl češtinu. Střílení není moc časté, hra je spíše o vyšetřování, než o akci.

Hra na mě tedy zatím působí velmi dobře. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru