Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem LCD televize a zvuk

Zdravím,

vlastním lcd televizi PHILIPS 26PFL3403D (LCD televize s průměrnými parametry). Všiml jsem si, když sleduji nějaký pořad, tak při přechodu obrazu na velmi tmavou scénu začně z reproduktorů vycházet takové bzučení. Když se pak objeví světlejší obraz, tak to zmizí. Toto se děje i při přepínání na jiný kanál, takže během toho přechodu se taky objeví to bzučení. Je to normální? Ono to není zase tak moc slyšet, když je TV nastavena na normální hlasitost, ale když ji sleduji při sluchátkách v uších, tak je to rušivej element. Poraďte, prosím, jestli to není vada výrobku nebo normální stav u těchto televizí. Děkuji moc.

Předmět Autor Datum
Zkus to odstranit jemným doladěním kanálu (předpokládám analog).
Rce 22.04.2009 23:16
Rce
Na analog nejedu, všechno je na digitálu. Volal jsem na autorizovaný servis Philips, kde mi bylo řeč…
Vítekk 23.04.2009 08:15
Vítekk
U kvalitnej TV by nemalo nic bzucat (a uz vobec nie zo sluchatok - to svedci o blbom navrhu TV alebo… poslední
MM.. 23.04.2009 10:27
MM..

Na analog nejedu, všechno je na digitálu. Volal jsem na autorizovaný servis Philips, kde mi bylo řečeno, že u těchto typů televizí je to normální, že tam jsou nějaký trubice apod. a při přechodu na tmavý obraz to může bzučet. Tak mě zajímalo, jestli s tím má někdo podobné zkušenosti. S TV jsem jinak spokojený.

U kvalitnej TV by nemalo nic bzucat (a uz vobec nie zo sluchatok - to svedci o blbom navrhu TV alebo nejakom probleme so zdrojom v TV, kec o trubiciach je drist - v sluchatkach nemas ziadne trubice :), ale zas tazko to brat ako zavadu. Mozes skusit ist k predajcovi (aj s tymi sluchatkami) a postazovat sa, ze co on na to povie ci neskusi iny kus (ak ma na predajni), ked bzucia vsetky kusy tak mas smolu, je to potom blbym navrhom tej typovej rady.

P.S. alebo pouzivat menej citlive sluchatka a vyssiu hlasitost, podla toho co pises to potom bude menej rusit aj na sluchatkach.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru