Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem LG optimus P880 - neustálé prohledávání úložiště.

Zdravím,
jsem už rok (bohužel) vlastníkem tohohle "super výkoného" /ironie, ElDžíčka. Zezačátku (první týden, měsíc?) všechno šlapalo, jak mělo. Cca po měsíci mi přestala fungovat 32gb sd karta (dobře, chyba sd karty), ale teď, když pominu jak se neskutečně rychle vybíjí (data, jas 0%) a procenta skáčou po minutě. Nedávno mi začal problém, že se mi furt dokola prohledává úložiště (Vypne se galerie, jakákoliv aplikace, fotoaparát apod) a vyskočí mi v notifikační liště hláška "Vyhledávání mediálních souborů - Příprava úložiště" (dřív mi tohle dělal jen s SD kartou) a tohle prohledávání mám třeba 2x do minuty. Je možné přikládat výdrž baterie tomuhle? Popř. jak se toho zbavit.
Předem děkuji za rady.

Předmět Autor Datum
Samozrejme ze proces prohledavani vnitrniho uloziste ma vliv na vydrz baterie a take na vykon telefo…
jezevec 02.05.2014 14:12
jezevec
Androidí cleanery rozhodně nepoužívám. Do nějakýho rootování apod se taky nehrnu. V telefonu mám min…
Khan 02.05.2014 14:25
Khan
Pro obnove tovarniho nastaveni dochazi k formatovani a smazani vsech oddilu vnitrniho uloziste telef… poslední
jezevec 02.05.2014 15:19
jezevec

Samozrejme ze proces prohledavani vnitrniho uloziste ma vliv na vydrz baterie a take na vykon telefonu, tipnul bych na nekterou poskozenou instalaci aplikace, pripadne jsi ji nekde neco odmazal nebo po pouziti nejakeho super androidiho cleaneru. Osobne bych to poresil obnovou do tovarniho nastaveni.

Androidí cleanery rozhodně nepoužívám. Do nějakýho rootování apod se taky nehrnu. V telefonu mám min. aplikací
(cca 16... jízdní řády, instagram, facebook, msgr apod) a neskutečně se mi seká. Nevím, nechápu Android, tohle se mi u iPhone 4 nikdy nestalo. Takže jdu asi na reinstal. Ještě jsem se chtěl zeptat, je rozdíl mezi WIPEm přes power button + hlasitost, a továrním nastavení v menu?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru