Avatar uživatele
Lukyn0

Lezou mi na nervy dnešní fakani

Bydlím na poměrně větším sídlišti, v prvním patře. Přes poledne a večer je tu celkově náramnej klid. Ten však končí odpoledne když fakanům odzvoní poslední hodina ve škole. Následně se mi tu sejde vždy ňáká skupinka puberťáků na schodech do paneláku kde jim věčně z mobilu řve ten odpornej hip hop s rapem na kterej už mam naprostou alergii, cokoliv sežerou nebo vypijou tak tam odhodí papíry nebo flašky jak někde na skládce a zeď okolo dveří je celá posprejovaná, popsaná fixou, okopaná… jak v nějakým feťáckým doupěti. Dá se vůbec něco vymyslet jak se jich „legálně“ zbavit??
PS: A Aby jste si nemysleli, nejsem žádnej důchodce, je mi 20 let. Nesnášim svoji generaci, lituju, že jsem se nenarodil tak v 70. letech.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4002 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Proto je lepší bydlet na vesnici.Já, ve svém dětství, jsem většinou běhal s kamarádama na hřišti (bylo to na okraji větší vesnice) nebo jsme běhali po lese a stavěli různé bunkry.Zrovna tak moje děti (přestěhoval jsem se též na vesnici), trávily většinu času venku (hřiště či na potoce stavěly různé hráze).Zajímavé ať moji rodiče nebo i my jsme neměli mobily a nebylo třeba kontrolovat jak nás, tak pak moje děti.Věděli jsme, že jsou někde venku (a jako sousedi jsme věděli s kterými dětmi).

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Funna

bohužel, tohle je daň za demokracii, kterou si naše „dokonalá“ společnost, po revoluci jak utržená ze řetězu, bohužel plete s anarchií a podle toho vychovává, nebo spíš nevychovává svoje děti…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
jáára

Zkus místo, kde posedávájí natřít vazelínou. Viděl sem to a funguje to

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Částečně s tebou souhlasím, ale tady si ani neškrtneš. Je to o společnosti, výchově a to nestojí za nic.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Bohužel, je smutné, že se dnes chovají „lidé“ jako by se úplně pomátli. Čím větší hluk a nepořádek, tím lépe. My jsme měli kdysi před pár lety v domě pána, který se staral o technický stav domu a také o pořádek v domě a kolem domu. Pokud se stalo, že by tam někdo dělal hodně velký hluk nebo nepořádek, tak zařídil nápravu. Nevím jak to dělal, ale nikdy nekřičel, nenadával a poslechli ho. Dnes už asi na ně nic neplatí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jirkajirka

.Myslím si ,že je to taky problém starší generace která už zapomněla,že byli také mladí.já za doby Beatles když už doma jsme vyškemrali delší vlasy tak nějaký zamindrákovaný učitel nás neodborně ostříhal, Když jsme si pouštěli desky od Beatles,které se mimochodem těžce sháněli nebo poslouchali rádio Laxumberk,Lon­don,někdy se dala okolo 15 hodiny poslouchat Svobodná Evropa. Tak jsme na rádiu řvali,byli jsme bítlsáci zralí pro šibenici.Po patnáctém roku kdo neměl na fotu v občance dlouhé vlasy,tak u policajtu SNB platil pokutu a byli i případy kdy poliši kluka ostříhali s tupými nůžkami.Ze zábav jsme se vraceli nad ránem někdy i se zpěvem.Ona mládež v každá generaci se chová úměrně k době ve které žije. Trocha tolerance by neškodilo

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
honza19hk

Zavolej na ně poldy,je to porušovaní veřejného pořádku.Zvláš´t když dělají bordel a sprejují po zdech.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Škoda, že tam nebydlí někdo, jako byl můj soused v paneláku, ten uměl udělat pořádek, byl to chlap jakhora, když se něco takového dělo, ty fakani se ho tak báli, že radši honem odešli a nikdy ho nikdo neprásknul, protože on jim i nafackoval, nájemníci byli rádi, že je klid a nikdo nic neviděl, ani neslyšel a bylo to vyřízený

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cochee

Zkus bez sebemenší výstrahy kýbl s vodou.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

pro jirkajirka
Tak to byl asi problém městské mládeže.Taky jsem vyrůstal v době Beatles, ale mně a moje kamarády tohle nechytlo.Při kytaře jsme zpívali české písničky, popřípadě kamarád, který uměl na harmoniku, české lidovky.
Od 15ti let na vesnici hodně kluků mělo nějakého prskoleta (buď nového Pionýra nebo po svých otcích různé malé motocykly), takže se buď vyráželo na nějaké výlety (v létě hlavně koupání) nebo jsme u někoho pomáhali tyto prskolety opravovat.
Neříkám, že jsme se také občas nenapili, ale když na nás nějaký dospělý houknul, respektovali jsme ho a snažili se ztišit.
Představ si, že když byla u nás pouť, naše parta jezdila na různých atrakcích, dole hrál kamarád na harmoniku a my nahoře zpívali.Na ruském kole seděl harmonikář, kolotočáři vypínali svoje písničky a celé ruské kolo zpívalo.Kolikrát i dospělí se k nám přidávali a v sobotu málokomu se chtělo z pouti domů (pokud nepršelo).

před 4001 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek