Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem CAMTASIA atp

Ahoj, byl by nekdo tak hodny a poradil mi jak zaridit, aby mi slo pustit webkameru do dvou programu soucasne? Napr. skype a icq atd... Myslela jsem, ze to umi CAMTASIA, ale nemuzu to na ni spustit, zda se mi, ze umi jen nahravat z plochy, nic vic... ale jednou jsem to nekde videla, ze se jeji ramecky nastavily na jeden obraz z webkamery a ona to, co bylo v rameckach, vlastne prenesla do toho druheho programu, takze tam bezel obraz taky... Moc to potrebuju, budu opravdu rada, kdyz nekdo poradi :-[ Dekuji, dekuji, dekuji :-*:-*

Předmět Autor Datum
Vy to nevite, hosi? :.(:.(
SEXENIE 18.10.2006 21:29
SEXENIE
Ne, já to opravdu nevím. Pavel
Pavel 18.10.2006 21:32
Pavel
www.splitcamera.com
Ynd0r 18.10.2006 23:25
Ynd0r
Tisicere diky, splicam mam taky, tak to zkusim, dekuji.
SEXENIE 20.10.2006 23:42
SEXENIE
Já osobně s tímto zkušenost nemám, ale myslím, že za skromným množstvím příspěvků v tomto vlákně sto…
anarchist 21.10.2006 01:57
anarchist
Ahoj, zneužiju tohle starý vlákno a zeptám se Vás jestli nevíte o nějákým návodu (videonávodu, popří…
Siki83 12.03.2010 23:51
Siki83
to vie spolahlivo len platený software camera surveillance a podobné,na vývoji ktorého sa podielali… poslední
audax 13.03.2010 11:24
audax

Já osobně s tímto zkušenost nemám, ale myslím, že za skromným množstvím příspěvků v tomto vlákně stojí zejména nicnehovořící nadpis. Příště by to chtělo volit lépe. Kdo neví, co je to Camtasia, toto vlákno neotevře - byť by znal řešení.

Ahoj, zneužiju tohle starý vlákno a zeptám se Vás jestli nevíte o nějákým návodu (videonávodu, popřípadě linku) v češtině na Camtasia Studio 6. Jedná se mi hlavně o editaci videa. Vím že je návodů plnej net, bohužel pro mě angličtina není moje silná stránka. Pár návodů sem viděl, ale nedosáhnu podle nich kýženého výsledku. Výkladu nerozumim ani slovo a podle divoce pohybujícího se kurzoru v malým výřezu plochy se fakt nechytám.

to vie spolahlivo len platený software camera surveillance a podobné,na vývoji ktorého sa podielali výrobcovia ako Ti,orbiscam,panasonic,axis a spol,free varianty sa dajú nájsť na sourceforge.net,k niektorým drahším typom kamier/web-kamier je podobne pracujúci software k dispozícii,týka sa to ovšem skôr kamier,ktoré majú integrovaný nejaký typ hw kodeku aspoň na úrovni mjpeg/mpeg1,prípadne firewire mini-kameriek napr. od ads tech ap.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru