Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Live Update 5 - nelze se připojit k internetu

Nainstaloval jsem si u Windows 7 program Live Update 5 (vhodný pro Windows XP,Vistu a Windows 7) po spuštění programu mi vyskočí okenko-v překladu:Stáhněte si kontrolní seznam selhání! A dále :Nelze se připojit k Internetu nebo server je zaneprázdněn.Připojte se prosím k inernetu první, a zkuste to později.Zkoušel jsem všechno možné(vypnutí ICQ,vypnutí antiviru,firewal,Skype a v internetu jsem povolil spuštění a instalaci softweru i když není podpis platný,dále jsem to zkoušel ve stavu nouze se sítí-opakoval jsem to víckrát i druhý den znovu ovšem bez výsledku. Co způsobuje tento problém a nebo co mám ještě nastavit ? Děkuji všem za doporučení.

Změna předmětu, původně: Live Update 5 (host)

Předmět Autor Datum
Myslím, že se dá docela dobře bez toho programu obejít, ale to jsi asi nechtěl slyšet?
host 26.01.2012 20:41
host
ano věřím že se dá bez něj obejít ale protože nevím podrobný postup manuelního updatu BIOsu a bojím…
LX 27.01.2012 09:17
LX
bios ti upgradovat netreba pokial vsetko funguje
shiro 27.01.2012 09:25
shiro
upgradovat a nebo nějak opravit BIOS by se asi mněl protože při bootování CD-čkem se mi povedlo něja…
LX 27.01.2012 09:51
LX
Ještě bych nejdřív vyměnil CMOS baterii.
ajavar 27.01.2012 10:13
ajavar
Omlouvám se za velmi pozdní odpověď ale neměl jsem správně připojený internet a k Tvojí odpovědi moh…
LX 30.01.2012 18:56
LX
to co si popisal su typicke symptomy vybitej baterky co zalohuje bios. skus kupit este jednu a ak to…
shiro 30.01.2012 19:47
shiro
díky zkusím a odpovím...........ahoj poslední
LX 30.01.2012 20:34
LX

ano věřím že se dá bez něj obejít ale protože nevím podrobný postup manuelního updatu BIOsu a bojím se sám do toho pouštět abych něco nepokazil-chtěl jsem to řešit automaticky tímto programem-pokud ale by jsi byl ochoten mi při této ruční aktualici pomoci budu rád rád na ten program zapomenu. Co Ty na to?

upgradovat a nebo nějak opravit BIOS by se asi mněl protože při bootování CD-čkem se mi povedlo nějak zbourat nastavení BIOSU a možná to také způsobilo to že mi při tom bootování problikla v bytě elektrika. Na různá doporučení jsem to vyřešil (ale asi špatně) resetem baterie na základní desce dle návodu a BIOS jsem natavil do původního továrního optimální nastavení.Dále jsem musel nastavit pořadí bootování protože mi už nešlo bootovat z CD a taky jsem musel nastavil aktualní čas a datum a vše jsem uložil klávesou F 10 a ENTEREM.Po dalších restartech vše funguje dobře ovšem pokud vypnu PC na delší dobu - opět mi nefunguje bootování z CD a čas s datumem mám zase nesprávný z roku 2003 a v BIOSu je samozřejmě zase špatné nastavení pořadí bootování. Takže mi vlastně nedojde k uložení nového nastavení BIOSu.Také jsem koupil novou baterii v domění že to může způsobovat ona ale bez výsledku. Chtěl jsem Vás poprosit o radu/doporučení- poradit co s tím mám dělat? Co myslíte stačilo by flashnout BIOS novější verzí? Pokud ANO tak se ale bojím sám se do toho pustit protože jsem ještě to flashování toho BIOSU nikdy sám nedělal, takže mám obavy abych zase něco nezmrvil a taky abych stáhnul správou verzi toho BIOSu,Nebo mi dokonce odešla základní deska? Co mi doporučujete? Děkuji

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru