Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Logitech Wireless Gamepad F710 nemá ovladač.

Dobrý den, mám problém s instalací ovladače herního zařízení Logitech Wireless Gamepad F710. Po vyhledávání ovladačů mi Windows oznámí že pro toto zařízení neexistuje ovladač. Ale to je samozřejmě blbost, protože když jsem ten gamepad připojil k notebooku, tak Windows bez problému našel ovladač a nainstaloval jej. Nerozumim tomu proč mi na stolním PC ten gamepad nefunguje, protože bych chtěl hrát hry duo s kamarádem, ale nemohu, protože to prostě nijak nefunguje, ani když nainstaluju to CD které k tomu gamepadu bylo. (Na notebooku jsem cd ani instalovat nemusel!) Třeba by stačilo od někud kam se ty ovladače instalují, tak z noťasu takový soubor nebo složku zkopírovat. Ale pochopitelně nevím kam se to nainstaluje a nevim kde to hledat Proto zde proím o radu jestli s tím někdo nemá zkušenost (s tím že ví jak to vyřešit :)), nebo je v tomto ohledu mnohem zdatnějí než já a ví co s tím. Předem mockrát děkuji za ochotu těm, kdo mi odepíšou a pokusí se můj problém vyřešit.

P.S. Mám Windows 7 - jak na stolním PC, tak na notebooku (stolní PC 32-bit, notebook 64-bit) a ten ovladač mi na počítači dříve fungoval, ale pak jsem ho poměrně delší dobu nepoužíval a také jsou za tu dobu jednou formátoval disk, takže po driverech ani stopa.
Kdyžtak můj e-mail je johnycuril@seznam.cz, díky!

Předmět Autor Datum
ZDE
Bounty 16.08.2011 14:21
Bounty
Toto mi pouze ukázalo že je zařízení připojeno, ale windows k němu nemůže najít ovladač. V ovládacíc… poslední
ČuřajZ 16.08.2011 14:40
ČuřajZ

Toto mi pouze ukázalo že je zařízení připojeno, ale windows k němu nemůže najít ovladač. V ovládacích panelech v "Zařízení a tiskárny" ho ho dá do kategorie "Neurčený" a když kliknu na vlastnosti, pak na v těch vlastnostech jsem v části "obecné" a když překliknu vedle obecné na "hardware" a tam opět na vlastnosti a dám "změnit nasatvení" a pak "aktualizovat ovladač", tak se mě windows zeptá jak chcete vyhledat software ovladače? : "vyhledat automaticky aktualizováný software ovladače" nebo "vyhledat ovladač v počítači". Když zvolím to první, tak mi windows po chvíli hlásí že ovladač pro tot zaříz. není ( i když v notebooku ho najde) a když dám to druhé a odkážu ho třeba na CDéčko které mám v mechanice, tak nic a nebo na aplikaci (instalace ovladače - jako je podobně na cd) staženou ze stránek na které jste mě vy BOUNTY odkázal, také nejde, takž opravdu nevím co s tím. Chvíli si říkám, že by to třeba opětovné formátování disku zlepšilo, ale to opravdu dělat nebudu, protože to co mám v PC po posledním formátování nainstalované a různě vytvořené, mazat vážně nechci! (minulé formát. disku jsem musel provést kvůli viru v PC)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru