Avatar uživatele
iceT

Lze Youtube použít jako soukromé úložiště?

Dejme tomu, že si stáhnu film a nahraju ho na Youtube pouze pro soukromé účely, třeba když se na něj budu chtít podívat v budoucnu.ij

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, bolak, briketka10, gecco před 2574 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
bolak

Tak to zkus a uvidíš jak dlouho ti tam vydrží 🙂 Odhaduju tak 5 minut..

Já jsem tam jednou nahrával video ze hry, přidal jsem k tomu asi 15 vteřin písničky od Sum41 (nebo možná to byli Blink182) a ještě si to ani nikdo nepřehrál a už mi z něho strážníci z youtube odpárali audiostopu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… ne, od toho je právě uložto a podobný weby, you tube je primárně určeno pro sdílení videí …

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
bolak

Co se týče toho tokání v poště, tak ano, je možný že ti ho tam nechaj.

Nevím na jakém principu přesně funguje to jejich síto, ale vím že jsem občas kliknul na nějaké video z odkazu a dostal jsem se na youtube stránku s oznámením že video bylo smazáno pro porušení autorských práv. Jindy, jako v mým případě, mi blokli zvuk a video tam nechali, ale u jiného podobného videa udělali to co si psala, že to video akorát znepřístupnili, a bud je možný ho přehrát jenom sám od sebe (když se přihlásíš k sobě do účtu), nebo jenom ze své IP adresy a nebo jsem viděl i variantu, že tam bylo omezení jenom na určitou zemi, že třeba kdokoliv se přihlásil z ČR, tak měl smolíka, ale ostatní lidi z jiných zemí se k tomu videu normálně dostali.

A v tvým případě si myslím, že pokud ti nenapsali že ho máš odstranit, tak ti ho tam nechaj, ale pokud bys tam přidávala taková videa denně, tak by ti to asi neprošlo a bud ti je postupem času smažou, a nebo ti bloknou celý účet. Tak bych to udělal já, kdybych byl youtube. Takže bud si pořid externí disk a nebo cloud, když nemáš místo.

před 2574 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek