Avatar uživatele
Boy 13

Lze hubnout timto zpusobem?

Chci se zeptat, zda-li jde DENNE zhubnout 200 g cisteho tuku. Kdyz budu mit denne pohyb 1,5 hodiny, budu jist tak, ze omezim sacharidy a tuky a pridam potraviny bohate na bilkovinu a zeleninu k tomu, tak by to mohlo jit, ne?

Zajímavá 0 před 2182 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lamalam

200 g denně je strašně moc, možná zhubneš, ale jo-jo efekt se určitě dostaví.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Denně sport a upravení jídelníčku jistě funguje, ale je špatně snažit se zhubnout rychle – přesně z těch důvodů, jak píše Lamalam. Já, když jsem hubl, tak jsem si zvykal na menší objemy stravy i za cenu toho že jsem zobal 5× denně. Žaludek si na to zvykne a pocit nasycení přichází dříve. Hlavně žádné nevyvážené diety!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ivzez

Ne. Takto by sis jenom poškodil zdraví. Pro zhubnutí je potřeba změnit celý
životní styl, stravovat se i pohybovat tak, abys u změny vydržel dlouhodobě.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aliendrone

Teoreticky ano. Musel bys ale „pohyb“ přejmenovat na běh (15km/h), asi 3h denně! A k tomu pochopitelně hladovku.Uvědom si, že jde cca o 1700kcal! ;) :D :D
Údaje jsou pochopitelně tabulkové, individuálně to může být i o DOST víc!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Sutekh85

Ahoj,podělím se o osobní zkušenost… nejrychleji co jsem kdy naschazoval v rámci dělání váhy v Boxu tak to bylo nějakých 12 kg za 2 měsíce a bylo to strašné maso,striktní úprava stravy,6 x týdně běhání nad 10km a 6 krát týdně trénink… rozhodně ti něco takového nedoporučuji není to zdravé… zbylá 3 kila jsem udělal tzv na vodě abych se vešel do váhy co jsem potřeboval… a samo že jsem nehubl jen na tuku… dolů šlo úplně všechno takže jsem před zápasem vypadal jako oblečené hrábě.. Pokud chceš kvalitně a zdravě s vahou dolů tak zapomeň na to že to bude rychle a především nesmíš za žádných okolností hladovět… to je nejhorší hovadina a fáma… Já měl jídelníček ponejvíc z libového masa,syrové nebo vařené zeleniny… (6 jídel denně)úplně vyřadit bílé pečivo,dobré je jen celozrnné . úplně vyřadit slazené limonády a ostatní sračky a samozřejmě alkohol… a taky
(pro mnohé paradoxně) nevyřazovat tuk (samozřejmě ten dobrý…ořechy,rybí) když omezíš sacharidy tak tělo z něčeho musí energii brát a to právě z tuku. :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Spočítal jsem, že při hubnutí 5 kg za měsíc, což se mi povedlo, tak jsem hubnul cca 165 g za den. A to jsem jedl 4 x denně pouze půl krajíčku chleba s „něčím“, pil neslazené nápoje a jedl, v poledne, 2/3 běžné porce na oběd, opět čehokoliv.
Bez příjmu sacharidů, tuku a alkoholu, mimo lehce namazaného chleba a běžného podílu tuků na přípravu jídel na oběd.
A to bez jakéhokoliv zvýšení tělesné aktivity.
Takže, pokud by jsi měl opravdu navíc aktivní pohyb a cvičení, po dobu té 1,5 hodiny a důsledně dodržoval při stravování to co já, možné by to asi bylo.:-)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek