Avatar uživatele
autacek

Lze na USA pohlížet jako na zemi přivandrovalců, kteří vymýtili původní obyvatelstvo a statky si přivlastnili?

Lze taky konstatovat, že do USA velice často odcházeli i lidé, jenž měli v Evropě problémy se zákonem? Nebo ti, co se tu neměli dobře a chtěli se mít líp? A nebylo právě jednou ze zbraní náboženství, které sebou přinesli?

Nikomu to nepřijde zvláštní, že bychom tak jednou mohli dopadnout i my tady u nás doma?

A nemusí to být tak daleko:
https://www.no­vinky.cz/zahra­nicni/evropa/445516-na-700-000-obyvatel-rakouska-se-hlasi-k-islamu.html

Zajímavá 0 před 2462 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
orwell

Na tvoji otázku a vlastně i další podotázky lze odpovědět vesměs kladně. Ano, můžeme tak dopadnout i my, pracuje se na tom. Informaci v tebou uvedeném odkazu bych bral s rezervou. Rakousko je silně katolická země a těžko uvěřit, že by tolik jejich původních obyvatel konvertovalo k islámu. Pokud je uvedené číslo vůbec pravdivé, jedná se s největší pravděpodobností hlavně o přišedší v době nedávno minulé. Hlavním účelem této zprávy je opět manipulace s námi se snahou navodit pocit beznaděje, zoufalství, že nás to nemine, atd. Zaprodaná média se snaží, co mohou. Příští volby budou nejdůležitější od roku 1989 a je na nás podvolíme-li se nátlaku. Obávám se zmanipulování voleb i u nás, nevěřím v nezmanipulované volby ve Francii, ani v Rakousku. Není možné, aby se občané těchto států chovali po všech krvavých událostech v Evropě jako stádo trotlů. Z toho vyplývá, že „šedé eminence“ to mají dobře zmanagementováno.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
sesednizkola

To je velice primitivní pohled. Ti přivandrovalci jsou již stovky let po smrti. Soudit podle toho jejich prapraprapra… vnuky s úplně jinou mentalitou, vychováním a celkově jiným životem je prinejmenším zvláštní.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Není to země přivandrovalců, ale těch co tu zemi osídlili. Málo kdo ví, že nejvíc bylo Němců. Bývalí Britové si tu zemi jen přivlastnili a vnutili úřední jazyk. Jak povídal Sitting Bull: já jsem vás varoval…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

No,a proto existovali kolonizace,zabrat a zkolonizovat po evropském stylu co nejvíc uzemí,a hele dějiny kolonizaci se opakují i v 21.století!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Cestování