Avatar uživatele
anonym

Lze na úřadu práce mít právo odmítnout zprostředkovatelku zaměstnání z osobních důvodů a jít k jiné? Jak jí to sdělit?

Obávám se totiž, že se opět dostanu k té se kterou si vůbec nerozumím a která mi dělá dusno a naschváli. Jedná arogantně a dělá mi to všechno jen složitější. U jiných zprostředkovatelek jsem nikdy neměl nejmenší problém. Chovám se eticky a spolupracuji. Můžu jí to případně nějak šetrně sdělit? Něco jako toto?

Paní (přijmení). Nechci se Vás nějak dotknout, ale zajímalo by mě zda-li by bylo možné přesunout mě k jiné zprostředkovatelce, protože naše poslední spolupráce mi nevyhovovala. Nechci zacházet do detailů, protože si Vás vážím a chtěl bych abysme to oba pojali jako profesionálové.

Mohu to takto sdělit? Myslíte, že to vezme dobře? Poku máte nápad na lepší formulaci, tak moc prosím o její sdělení do odpovědi, či v diskuzi pod otázkou?

Nebo by bylo lepší to sdělit prvně někomu jinému ať se o to postará? Nechtěl bych působit jako nelítostný člověk. Chápu, že se tu někdy chovám trochu jak utržený z řetězu, ale v reálu to prostě ani nelze bez následků.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? redy před 2795 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
redy

Já bych do vosího hnízda nerejpala, může bejt hůř. 😁

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Já myslím, že je úplně lhostejné, pod kterou úřednici spadáš. Taky jsem pobýval na ÚP a nikdy se mi nestalo a nikdy jsem neslyšel o případu, že by zprostředkovaly nějakou práci. Maximálně ti dají nějaké letáčky na výběr. Ber to tak, že ti přiznávají nějaké peníze a víc od nich nečekej.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Ano bylo by to možné, pokud si změníš příjmení. Na ÚP se přiřazují uchazeči o zaměstnání k jednotlivým pracovnicím podle příjmení.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jáára

Přihlaš se na jinej ÚP. Já teda bydlím v Hradci Králové, ale všechny úřední věci řeším v Rychnově n. K. Tamní úředníci a úředy jsou už někde jinde než zaprděnej magistrát policejně-bolševickýho HK.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek