Avatar uživatele
VeRe1983

Lze níže uvedeným způsobem obnovit přístup k účtu na Facebook?

Pokud mi nechodí SMS k dvojfázovému ověření, můžu tenhle problém eliminovat tím, že si nechám komplet obnovit přístup k účtu jako kdybych ztratil heslo? Tj. pokud kliknu na odkaz Zapomněli jste přístup k účtu pod políčkem Heslo a budu-li se řídit dalšími kroky, je možné, že se na účet přihlásím? A eventuelně budu mít možnost vypnout dvojfázové ověření, díky kterému se již takřka 48 hodin nemůžu dostat na účet, protože mi z nějakého neznámého důvodu nechodí SMS? Díky moc.

Zajímavá 0 před 2461 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
JájsemRaibek

Je to možné. Ale nejdřív si zkontroluj proč ti echodí sms. Já bych to viděl na přeplněnou paměť sms zpráv v telefonu nebo na simkartě.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
VeRe1983

Tak já jsem promazal pro jistotu vícero SMS, abych měl rezervu, pak jsem zapnul a vypnul telefon, vyjmul a vložil baterku i SIM. V prohlížeči smazal data prohlížení. Zkusil i jiný prohlížeč. Restartoval jsem počítač. Nepomohlo nic. V současné době jsem na Facebook poslal fotku občanky, jenže jim to strašně moc dlouho trvá a výsledek nejistý. Tak nevím, zda není průchozí možnost řešení jako když ztratím heslo. Tj. pustilo by mě to do účtu k přenastavení hesla třeba přes kontrolní otázku.

před 2461 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek