Avatar uživatele
dj.david1234

3D televize – jaký je opravdu obraz? Je opravdu 3D?

Zatím jsem měl šanci být ve 3D kině či ve 4D kině.. Byla to doslova bomba! Ale jaký zážitek z toho máte doma? Je to také vidět jako v tom 3D kině? Proplouvá Vám třeba loď přímo kolem hlavy nebo je to spíše takový 2D/3D? (2D/3D = jen v tv to vypadá trošku jiný než normální film)

Zajímavá 0 před 4151 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
odpomass

Dost záleží na velikosti tv, je jasný, že to chce větší úhlopříčku, aby byl efekt reálnější. Také to záleží na technologii, zda potřebuješ 3D brýle (spíše občasné sledování filmů), nebo nikoli (není potřeba brýlí, ale na televizi se dá koukat pouze z omezených úhlů).

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Mám LG a je to téměř jako v kině, závisí na nastavení hlouby 3D efektu, taktéž je rozhodující velikost obrazovky, čím víc, tím líp.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
BANAN93

Kamarád si koupil LG s úhlopříčkou 106, 3D a mě to zas tak nenatchlo – ukázková videa mají efekt monhem lepší – jak tam palvou ty ryby v moři – film avatar 3D už tam tak skvěle nevypadal – jen byl trochu plastický – a v leže se efekt úplně vytrácel – prostě musíte koukat úplně kolmo. Takže já si ještě počkám až to bude stát opravdu za to

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
VanEgg

Opravdový 3D obraz je jen v pořadech s kvalitou určenou na 3D

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Elektronika