Avatar uživatele
nyjono

Lze očekávat, že se vražda novináře vyřeší a viník bude potrestán?

https://www.no­vinky.cz/zahra­nicni/evropa/464540-vrazda-slovenskeho-novinare-sokovala-spicky-eu-i-svetova-media.html
~~~~~~~~~~~
Dnes řįkali v radiu PLUS, žecje možné propojení na italskou mafii a odčerpávání vlád.fondů, tak to nejspíš po pár měsících vyšumí. :'(

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, Drap před 2250 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hapiky

Očekávat něco znamená věřit. Věřit ještě neznamená vyřešit. I kdyby vraha chytili, skuteční viníci většinou unikají. Lépe je věřit v zázrak, že se to povede.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
autacek

Věřím, že někdo si těch 25 míčů odnese. Ten zbytek je 50/50.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ivzez

Ano.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

ano, lze

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Rád bych věřil, že iniciátor vraždy bude odhalen a potrestán. Jenže to vypadá, že nitky vedou do slovenské vládní strany, takže mám obavy. Uvidíme, jestli demokracie zafunguje, v každém případě to bude kolosální politická aféra.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Ano, možno očakávať, že sa zbožné očakávanie vyšetrenia vraždy a potrestania vinníka splní. Ale viac toho, ako nezučastnení na priamom vyšetrovaní, nemôžme očakávať. Očakávajme očakávané, možno príde aj kúzelník…
V tomto štádiu vyšetrovania obviňovať kohokoľvek je scestné. Akékoľvek určenia vinníka, vinníkov je vo sfére domnienok a hádania zo dna šálky vypitej zrnkovej kávy.

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aliendrone

Očekávat vyřešení vraždy slovenského novináře LZE! Stejně tak jako že v Praze budeme ještě někdy stavět sněhuláky… ;) :D :D

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Samozřejmě se perfekt vyšetří, jsme v právním státě i když trochu ještě v rozvojovém / dle Americké stůdie /.
Je leden Léta Páně 2006 v matičce Praze v Durychově ulici padl jeden přesný výstřel a vážený bohatý šikovný pan podnikatel Frantík Mrázek padl k zemi a odešel do společnosti pracháčů v říši snů.
V té době se porcovala Setuza a vážení podnikatelé se hádali kdo uzme nejvíce, byl tam také pan Pitr, pan Svoboda a další zámožní nýní čestní podnikatelé. Policie měla podezření kdo si vynikajícího střelce objednal, v podezření jsou dvě osoby, jedna prchla do teplejch krajin, neznámo kde, druhá je velmi vážený bohatý podnikatel v Česku, ale důkazy nejsou. Jinak Frantík dostal milosrdnou kůlku, Svoboda skončil v Českém mřížovaném hotelu, Pitr ve švajcarské šatlavě.
O Frantíkovi se vědělo, že sbírá kompromitující materiály na politiky, včetně vysoce politických špiček, ale materiály se ztratily neznámo kam.
Tudíž, dle mého odhadu se to u bratrů směrem na východ perfekt vyšetří, ale svazek bude otevřen po 25, neb 50 letech, tak jak je vzorem v USA na př. kauza Kenedy.
Pro policii je to problém, na př. duben 1992 vražda Václava Dvořáka, který sbíral informace na podnikavce Mrázka a dodával novinářům, Dvořáka zastřelil Bohouš Hájek, jehož Mrázkovi dohodil další čistokrevný mafián Toník Běla, toho později rozstřileli na posedu, Hájek dostal tučnou odměnu, aby již nemusel pracovat a zmizel do chráněné země, kde je pravděpodobně vážený majetný občan.

Upravil/a: Kryšpín

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Neptejte se. Aby se bez příčiny nenavyšoval počet mrtvol, je třeba se příliš nezaobírat naivitou a chovat se dále standardně jako ovce.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek