Avatar uživatele
anonym

Lze spárovat chytrý telefon s chytrou ledničkou ve stylu, že lednička detekuje obsah a posílá změny obsahu na telefon?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zjentek před 2344 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
orestez

Obsah potravin by se pohodlně napsal v Excelu. Bylo by nutné sehnat kódové značení. potravin, aby se dalo dál pracovat. To by povinně poskytovaly obchody. Na dveřích chytré ledničky by se spustil scan podobný u pokladen. Proč mám učit vývojáře? Při každém načtení nějaké krabice, třeba mléko, by v ‚aplikaci​ hlídači ledničky‘ byly implementovány parametry podle množství bydlících osob, typu vaření, prvotních surovin a polotovarů.
Podobně jako v programech v mikrovlnce.
Čidla by musela rozeznat, kdy se obsah ledničky vytahuje ven a kdy vkládá. Podle implicitních vzorů by mohl včas jednoduchý systém varovat a odesílat upozornění třeba přes BT, SMS, to vše ale bude prodražovat provoz takové ledničky.
V obchodě můžeme vídat pracovnice a brigádníky s přístrojem nebo zápisníkem u regálů. Doma to bývá běžné prohlédnutí, jestli tam jsou ještě 3 vajíčka, co s těmi kastrolky s neznámým obsahem a pod. Pak chytrá lednička by upozorňovala na nutnost dokoupit falešnou svíčkovou hlasitým pípáním a odesíláním SMS a úkolů do kalendáře. I když třeba máte maso na svíčkovou schovanou jinde. Takže se naskýtá nová věc. Všeuměl potravinová tiskárna. Nasadit směs a nádobku s kečupem nahoru, stisknout tl. a vyjede jídlo.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek