Avatar uživatele
ptáč

Lze v ČR podat trestní oznámení na Merkelovou? S jakým odhadem bude úspěch?

Ona je šílená, o trochu jinak, než Hitler a ještě mě urazila. Mít prostředky na soudy, vydělávat víc než na kus žvance, šel bych do toho. Její globální vývoj není nic jiného, než vyplenění pomocí invazivní kultury agresivních druhů. To znamená, že mám podezření.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? ten který je, briketka10 před 3115 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
klumprt

Lze podat trestní oznámení na kohokoli. Pro cokoli. Třeba na Marťany, že pančují vanilkovou zmrzlinu.
Úspěch (odsouzení Merkelové) závisí především na tom, co vlastně spáchala a co se jí podaří prokázat. Pokud budem vycházet z toho, co je obecně známo, tak nemám dojem, že by svým jednáním naplnila znaky nějakého trestného činu. Při podání trestního oznámení lze předpokládat, že policejní orgán nenabyde ani podezření, že vůbec došlo ke spáchání trestného činu, vůbec nezahájí úkony trestního řízení a věc uloží ad acta bez dalšího opatření.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
cukrar

Jaký tretný čin udělala? Jáký zákon porušila?

Tvrdit o někom, že je šílený a bez trestu?

Upravil/a: cukrar

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
JájsemRaibek

Zcela jistě lze podat trestní oznámení a orgán je takové oznámení povinen přijmout. Domnívám se však, že řízení bude odloženo, jelikož p. Merkelová využívá ve své zemi imunitu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Lze, ale muselo by se podat Evropskému parlamentu nebo soudu v Haagu, kde se na ni nevztahuje imunita"

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jáára

Vyhlásíme válku Nemecku…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Pokud vím, neporušila Merkelová žádný náš ani německý zákon,
mám dojem, že ani žádné nařízení EU…

Pokud chcete něco podniknout, můžete se připojit
k petici za její okamžité odstoupení (německy):
https://www.chan­ge.org/p/wir-fordern-den-r%C3%BCcktritt-der-bundeskanzlerin-dr-a-merkel-und-sofortige-neuwahl-der-bundesregierung-resignation-of-the-german-chancellor-dr-a-merkel-and-immediate-reelection-of-the-german-government

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Hans51

To barbakan:

Jaký soud v Haagu? Myslíte Mezinárodní trestní soud? Jestli ano, tak se hodí připomenout, že ten je oprávněn stíhat osoby zodpovědné za zločiny genocidy, zločiny proti lidskosti, válečné zločiny a od roku 2010 definovaný zločin agrese.

Pokud máte na mysli Mezinárodní soudní dvůr, je nutno zdůraznit, že ten řeší pouze spory mezi státy a podává právní posudky k otázkám na žádost oprávněných orgánů.

Ani jeden případ nedopadá na tazatelovo tvrzení o tom, že je paní Merkelová šílená (což není trestným činem, ale nemocí), či že ho urazila (to je tazatelův osobní problém a případně by se dal řešit v rámci občanskoprávního řízení jakožto ochrana osobnosti). Urážka sice trestným činem je, ale pouze mezi vojáky, čili opět „mimo mísu“.

Takže jak již psali odpovídající přede mnou, trestní oznámení samozřejmě podat můžete, ale naděje na úspěch není žádná, takže jej policie nebo státní zástupce odloží. Jediné, co tím zmůžete, je zatížení orgánů činných v trestním řízení dalším naprosto zbytečným podáním, která akorát zpomalují jejich práci na důležitějších věcech.

Upravil/a: Hans51

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Emefej

Ano, trestní oznámení lze podat. Pokud policie usoudí, že porušila naše zákony, musí se tím zabývat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tony2412

Úspěch = 0

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
ptáč

tak už je to tady http://www.ty­den.cz/rubriky/zah­ranici/evropa/puj­de-merkelova-za-mrize-afd-ji-zaluje-za-prevadecstvi_358419­.html

před 3113 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
ptáč

tony2412, to ale není možný, copak jeden vlivný blázen může mít dovoleno rozvrátit fungující systém? Vždyť ona svým rozhodnutím chce zničit vše, co vybudovali dědové a babičky. Veškerý komfort, zdravotní systém se sociálním pojištěním, přestane se budovat a začne bourat. Paneláky a RD se zateplují ne pro ekologii, ale pro ně, aby zde neumrzli. Oni zde budou houpat čapama a my jim budeme otroky. Oni budou našimi inženýry a my jim budeme na jejich radostný život dávat navíc z našich daní, ne z evropských. Frau Merkel vejde do dějin. A pak to zase začne na novo: Stavět rozbombardované budovy, instituce, letiště, školy, rozbitá náměstí, nefunkční infrastruktura, všechno zničí co se dá. Nic tady nebude, kdo to chce rozbít? Copak za každou cenu musíme ze světa odejít?
https://www.y­outube.com/wat­ch?v=GU4VBEFy­EgA

http://en.save­from.net/#url=http://y­outube.com/wat­ch?v=GU4VBEFy­EgA&utm_source=y­outube.com&ut­m_medium=shor­t_domains&utm_cam­paign=www.ssy­outube.com

před 3115 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
ptáč

Járo, do války poslat zasmrazené politiky, ostatní lid musí vydělávat na mrtvobytí, podnájmy a hypotéky.

před 3115 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek