Avatar uživatele
anonym

Lze zamrazit vlašský salát, ale aby se dal pak jíst i bez následků, jako je průjem a tak podobně?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dudu před 2624 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Aby se pak dal jíst – „bez následků…“? – to asi jo…
Ale aby se vůbec dal jíst??? – no, ve velké nouzi asi taky – ale majonéza výrazně změní konzistenci i chuť… Tak nevím – já to ´průmyslově´ vyráběné, nejím obvykle ani čerstvé – ne tak po rozmražení…
😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lamalam

Majonéza se po rozmražení rozpadne, jíst to půjde, ale bude to hnus…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek