Avatar uživatele
JájsemRaibek

Lze zkopírovat uložené kontakty na SD kartě do každého telefonu?

Uvažuji o koupi nového telefonu s androidem. V nynějším telefonu s androidem mám zálohované kontakty na SD kartě. Jinak je mám uložené v telefonu.
Lze po zasunutí SD karty do nového telefonu tyto nahrát do nového telefonu, tak aby byly všechny tak jak jsou v tomto starém?

Co fotografie přiřazené ke kontaktům? Jsou na záloze také nebo je budu muset opět vyfotit-nahrát?

O synchronizaci v gmail účtu vím, ale ptám se na čtení SD karty.
Kontakty ukládám do telefonu a zálohuji na SD kartu. Do gmail účtu je neodesílám. Takže z gmail účtu není co synchronizovat.
Mimochodem: proč bych měl své kontakty (a pokud jsi v kontaktech i ty, tak tvé číslo) předávat někam do gmail účtu?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, Cenobita před 2776 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Zatím jsem to takhle kopíroval několikrát a nebyl nikdy problém. Přitom vždy šlo o „hloupé“ telefony. Jak je to ale s přiřazenými obrázky nevím, ale snad by to také mělo jít.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Cenobita

Obecně je to nekompatibilní, zvláště pokud se musí přecházet mezi různými modely. Popravdě jsem to ještě nikdy zcela nevyřešil, u toho Androidu by to snad nějak mělo jít obnovit, ale jsem skeptický že to výrobci vyřešili, vždy jsem to raději znovu napsal.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

…ať použiješ jakýkoliv způsob, přes účet, nebo přes kartu, fotky nebudou přiřazeny ke kontaktům, ale udělej si složku s fotkama a tu zkopíruj na kartu, to stejný je se zvoněním..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
WastingDougl

Absolutni zbytecnost,kazdy android ucet se automaticky synchronizuje do gmail uctu a po prihlaseni daneho google uctu na jakemkoliv zarizeni s androidem nacte kontakty,takze takovyhle akce jsou zbytecny.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek