Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lze změnit Dolby digital na MP3 ve filmu ?

Můj set top box přehraje film s formátem zvuku
Formát zvuku: mp3
Kvantizace vzorkování : 16
Počet zukových kanálů : 2
Filmy s tímto formátem jsou němé.
Formát zvuku: Dolby Digital
Kvantizace vzorkování : 32
Počet zukových kanálů : 6

Lze změnit Dolby digital na MP3 ve filmu?

loading...
Předmět Autor Datum
Dá, záleží čo je u Teba film... Aký kontajner je použitý, akým kodekom je ten film kódovaný? Resp. a…
pme 17.01.2011 22:27
pme
Ja hovorím film tomu, keď mi behajů po obrazovke orázky a keď su tam ludia, tak aj hovorja. A pozera…
Henessy 17.01.2011 22:49
Henessy
No veď na to som sa pýtal... Ak je to AVI, mal by to zvládnuť napr. Avidemux. Otvoríš súbor - Voľby:…
pme 17.01.2011 23:00
pme
Díky, funguje. Ještě jsem se chtěl zeptat. Když jsem se díval na porno, tak ta kočka děla uf-uf-uf m…
Henessy 18.01.2011 12:17
Henessy
:-D rozjelo se ti synchro (fps si dej jako origo)- já u péčka zvuk vypínám
kmochna 18.01.2011 12:20
kmochna
Co je to za set top box?
Cat 17.01.2011 22:29
Cat
Koupil jsem set top box Trend v Globusu za 500,- Super citlivost, Otevře přenosný HDD a přehrává fot…
Henessy 17.01.2011 22:40
Henessy
Takže to vydím tak že budeš muset překopat to chceš přehrát na nějeké AVi a zvuk v tom programu nast…
Cat 17.01.2011 22:44
Cat
Je to určené na chalupu, tak do doby než slezou sněhy, tak něco zkusím , jestli to nebude po převodu…
Henessy 17.01.2011 22:54
Henessy
Je to jen CTRL + C Aby neměli čas jen na filmy :-) 12.ŘÍJNA. - Přistěhovali jsme se do našeho domu…
iconek 17.01.2011 23:54
iconek
:-D
Cat 18.01.2011 00:10
Cat
Četl jsem to Florida - Kanada ale dobré :-D:-D poslední
Henessy 18.01.2011 19:18
Henessy
Náhoda! Stejný (velmi podobný) dotaz jsem chtěl taky položit... Mám film (fullHD BR-rip), kontejner…
L-Core 18.01.2011 13:35
L-Core
řekl bych, že to bez rekomprese nepůjde, jedině, že by zvládla krabička simulovat stereo - ale pocho…
kmochna 18.01.2011 13:54
kmochna

Ja hovorím film tomu, keď mi behajů po obrazovke orázky a keď su tam ludia, tak aj hovorja.
A pozeral som sa a je tam napísané - avi, DVDrip.XviD.avi, R5.line.Xvid... BRd...DVDSRCR.x264AAC .... Čo tam vrzím, to tam hrá akorát keď neje MP3, tak iba klapajů hubama a nič.:-(

Koupil jsem set top box Trend v Globusu za 500,- Super citlivost, Otevře přenosný HDD a přehrává fotky, hudbu filmy se zvukem v MP3, přehraje všechny, ale němé. Nahrává na flešku, můžeš stopnout a pokračovat se spožděním, má odložené nahrávání - mám to od včerejška, tak jsem ostatní nezkoušel.

Je to určené na chalupu, tak do doby než slezou sněhy, tak něco zkusím , jestli to nebude po převodu se zvukem, ale nekoukatelným obrazem.:-D (Byly doby, kdy jsem neřešil jak se večer nenudit, když bylo kde, s kým a čím:.()

Je to jen CTRL + C
Aby neměli čas jen na filmy :-)

12.ŘÍJNA. - Přistěhovali jsme se do našeho domu v Krkonoších. Bože,jak je zde krásně! Už se nemohu dočkat,až majestátní vrcholky hor pokryje zářivě bílý sníh. 20.ŘÍJNA - Krkonoše jsou tím nejkrásnějším místem na Zemi. Podnikli jsme malý výlet do okolí a přitom jsme viděli několik jelenů. Jak byli graciézní! Zdá se mi,že jelen je jedno z neúžasnějších zvířat na Zemi. 11.LISTOPADU - Brzy začne lovecká sezóna. Nemohu pochopit,jak někdo může zabít něco tak nádherného,jako je jelen. Doufám,že už konečně začne sněžit. 2.PROSINCE - Minulou noc konečně sněžilo. Probudil jsem se a vše bylo pod jiskřivou bílou pokrývkou. Krása jako na vánočním pohledu. Proházel jsem svojí příjezdovou cestu a uspořádal rodinnou koulovačku. Potom projel kolem sněžný pluh a já musel znovu proházet příjezdovou cestu. Prostě to tady miluji ! 12.PROSINCE - Minulou noc připadl další sníh. Sněžný pluh si zopakoval žertík s příjezdovou cestou. Jen jsem jí proházel,jel okolo. Nevadí,během chvilky jsem jí znovu proházel. 19.PROSINCE - Další sníh napadl minulou noc. Kvůli zahrnuté příjezdové cestě jsem se nedostal do práce. Jsem úplně vyčerpán prohazováním. Zkurvenej sněžnej pluh. 22.PROSINCE - Včera napadlo ještě víc těch bílejch sraček. Mám na rukou puchýře od lopaty. Jsem přesvědčenej,že ten šmejdskej sněžnej pluh čeká někde za rohem,dokud neproházím cestu. Prchant jeden ! 25.PROSINCE - Veselé zkurvené Vánoce ! Víc zasranýho sněhu ! Jestli jednou dostanu do ruky toho zkurvysyna,co řídí sněžnej pluh,tak ho přinejmenším nakopu do prdele. Nechápu, proč prostě nepoužijou na silnici víc soli,co by rozpustila ten sajrajt. 27.PROSINCE - Zase napadl vagón těch bílejch sraček ! Už tři dny jsem nevystrčil rypák,s vyjímkou prohazování příjezdové cesty pokaždý,když projel pluh. Nakonec i pluh uvázl v závějích a ten ksindl řidič se přišel vypůjčit moji lopatu ! Řekl jsem mu,že už jsem jich šest polámal,když jsem prohazoval svoji příjezdovku a pak jsem do něj mlátil tou sedmou,dokud se nedal na útěk. 28.PROSINCE - Konečně jsem se dostal z baráku. Odstranil jsem z auta to bílý svinstvo a vydal se do obchodu pro nějaké jídlo. Při zpáteční cestě mi vběhl přímo do cesty jelen a už se to nedalo ubrzdit. Na autě mám škodu alespoň za 20tisíc. Ty bestie by se měli postřílet všechny. 10.BŘEZNA - Odvezl jsem auto do servisu ve městě.Člověk by nevěřil,jak může za jednu idiotskou sezónu všecko tak zrezivět vod tý debilní soli,co s ní sypou silnice. 12.DUBNA - Odstěhovali jsme se zpátky do Prahy. Teď teprve vidím,jak je to nádherné město.Nechápu,jak někdo může žít v takové prdeli,jako jsou Krkonoše.

Náhoda!
Stejný (velmi podobný) dotaz jsem chtěl taky položit...

Mám film (fullHD BR-rip), kontejner Matroska. Jenže nemám domácí kino či věž s podporou 5.1 či něco takového, pouze stereo. Připojím disk s filmem k TV, hraje - jenže TV nemá nějaký automatický downconvert z 5.1 na 2.0. a podle toho to taky vypadá: někdy je řeč příliš hlasitá, jindy zase potichu, stejně tak hudba, zvuky.

V čem udělat (bez nějaké rekomprese videa pro sledování na TV) v tom *mkv zvuk 2.0? Je tam navíc i anglické zvuková stopa, tu bych klidně taky mohl odstranit, kdyby to šlo.

Z úpravama hotových filmů nemám žádné zkušenosti. Svoje homevidea zpracovávám starším Vegasem.

Díky.

[4918-mkv-png]

řekl bych, že to bez rekomprese nepůjde, jedině, že by zvládla krabička simulovat stereo - ale pochopitelně se můžu mýlit. edit// tohle bude záležitostí krabičky/ playeru jak to splitne na repráky, samotný streamy a kontejner toto neřeší.

s odstraněním angličtiny (jednoho audio streamu) ti pomůže mkvtoolnix

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...