Avatar uživatele
iTRAS

Lze zpětně vyvolat zkopírovaný text?

Označil jsem text a klávesovou zkratkou „Ctrl+C“ jsem jej zkopíroval do mezipaměti. Aniž bych si zkopírovaný text někam vložil, zkopíroval jsem do mezipaměti text nový. Lze nějakým způsobem z mezipaměti vyvolat původně zkopírovaný text?

Obávám se, že se původně zkopírovaný text z mezipaměti automaticky přepsal/vymazal, ale raději se ptám, ušetřilo by mi to dost práce :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? hanulka11, chudst, tom004, WeeBear, bolak, Pájo před 4487 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
bolak

Hm, bohužel myslím že něco takovýho windows neumí. Kdysi sem se po tom taky sháněl, dokonce sem hledal i nějaký software, který by ukládal veškerý text uložený zkratkou CTRL+C ještě do nějaké hromadné schránky a nenašel. Takže buď neumím hledat nebo nic takovýho prostě ještě neexistuje. Přitom naprogramovat něco, co by ukládalo text ve schránce alespoň do textového souboru, nemůže bejt podle mýho nic zas tak složitýho.

Pokud bys náhodou na něco podobného narazil, tak si to nenechávej pro sebe a hoď odkaz alespoň do diskuze. ;)
Doplňuji:
Hele, nakonec jsem přece jenom něco našel, co by se ti mohlo hodit. Tvůj aktuální problém to sice už nevyřeší, ale příště už by k žádné podobné situaci nemuselo dojít.

http://www.sta­huj.centrum.cz/u­tility_a_ostat­ni/zjednoduse­ni_prace/schran­ka_(clipboard)/clip­x/?g[hledano]=ctrl%20c­&g[oz]=1.0.3.8

http://www.sta­huj.centrum.cz/u­tility_a_ostat­ni/zjednoduse­ni_prace/schran­ka_(clipboard)/qclip/?g[hledano]=ctrl%20c­&g[oz]=0.1

Upravil/a: bolak

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Windows sám o sobě si pamatuje okopírovaný text jen do chvíle, než je okopírován text nový. Existují ale užitečné aplikace, které běží na pozadí a každý okopírovaný text uloží do své neomezené paměti a ten pak může být kdykoliv vyvolán. Já používám Ditto, jednoduchá a spolehlivá aplikace, doporučuju.

Zdroj: http://www.sta­huj.centrum.cz/u­tility_a_ostat­ni/zjednoduse­ni_prace/schran­ka_(clipboard)/dit­to/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
tom004

Nevím jestli to správně chápu.Text označím,zkopíruji ho do text. editoru.Když ho potřebuji,stránku snadno vyhledám a mohu upravit,nebo kopírovat kdykoliv podle potřeby,nebo ho smazat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
fesoj

Již několik let mám program Clipboard Magic k naprosté spokojenosti.

0 Nominace Nahlásit