Avatar uživatele
anonymka14

Líbí se mi učitelka.Co mám dělat?

Ahoj,jsem holka a líbí se mi učitelka,která je jen o 11 let starší než já.Co mám dělat?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? VampGirl před 4496 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Terryle

Tak já to zkusím bez legrace:
Asi to bude učitelka, která Tě učí, co? Takže určitě NIC nedělej. Učitelka si s žákem/žákyní nic začít nesmí, měla by z toho velké problémy. Navíc je velká pravděpodobnost, že slečna/paní učitelka je „na muže“ a nebude Tvoje city opětovat ani teoreticky, bude jí to nepříjemné a nikdy nevíš, jak se pak ten člověk k Tobě bude chovat.

Takže – pokud Ti je 14, jsi asi na základce cca v 8. třídě, že? Určitě nedělej nic, podle čeho by se to mohlo poznat.
Možná si nějak nenápadně zjisti, jestli bys u paní učitelky ČASEM mohla mít šanci. V některých hodinách se dá třeba na začátku hodiny zeptat „A co jste dělala o víkendu“ – a pokud řekne, že byla na výletě s přítelem, máš asi smůlu a musíš se s tím smířit.
Kdyby nááááhodou se zdálo, že se i jí líbí slečny, měla bys rok – dva počkat, až odejdeš ze školy, a pak možná zkusit nějaký krok…

Ale určitě by bylo jednodušší, kdyby Ti padla do oka nějaká vrstevnice. Určitě znáš nějaké stránky, kde se slečny seznamují.
A vůbec, je Ti jen 14… v tomhle věku se preference můžou měnit. Líbí se Ti jen slečny, nebo se Ti líbil už i nějaký chlap? Třeba to je jen nějaký zmatek a za pár měsíců / let si najdeš fajn kluka. Měla bys to v životě jednodušší. Ale to mě jen tak napadlo, pokud si jsi jistá, tak Ti nic nerozmlouvám a nepodstrkuju. Spousta leseb může být šťastnější než kdovíjakej heterosexuál…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
VampGirl

Mě se taky líbilo mnoho učitelek, hlavně na základce, na střední už tolik ne. 🙂 Někde jsem o tom četla a autor knihy radil, že v takovém případě máme učitelce (či učiteli) svěřit, co k ní cítíme. To bych ale nedoporučovala. Raději bych si jen užívala ten pocit zamilování a zájmu o někoho a počkala bych si na pravou lásku.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
BurTon

Nechat si zajít chuť :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

To vůbec není na škodu, pokud se ti líbí svým chováním, vědomostmi, komunikací s vámi žáka apod. Netrap se tím – v dospívání je to celkem normální, že se človíček hledá. Nech si toto tajemství pro sebe, za pár let na něj budeš ráda vzpomínat.
Zkus si na papír napsat proč se ti líbí, co se ti na ní líbí. A možná, žeti z toho vyplyne, že se ti především líbí jako vzor ženy kterou bys jednou chtěla být. Jak píši výš – v dospívání se v těle dějou věci a když k tomu přidáme mediální masáže o lidské sexualitě, tak se nelze divit, že dospívající mají v duši zmatek.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jennysh

Mě se jich líbilo,pokuď možno,tak nic,ono to časem přejde. Nebo si najdi svoji druhou polovičku k sobě. ;)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek