Avatar uživatele
Wnaty

Líbí se vám na ženách tetování na krku zepředu?

Dobrý den.
Už přes rok mám promyšlený motiv a místo tetování, motiv teď už pouze ladím s tatérem.
Přítel o tom věděl hned ze začátku, roka a půl zpátky co sjem nad tím začala uvažovat. Teď, když zjistil kdy mám termín a že do toho fakt jdu, snaží se mě od toho kedjak odradit a rozmluvit mi to. Já už jsem ale rozhodnutá. Podle jeho slov, jakékoliv tetování na krku je zhovadilost. Jiné místo by prý toleroval.
Jak to vidíte vy?

Zajímavá 0 před 2398 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Roman71

Wnaty, nic osobního proti nikomu nemám, ale tu předposlední větu přecituji tak, jak ji cítím já osobně: „jakékoliv tetování (i na krku) je zhovadilost a neúcta k tělu.“. Totéž míním o různých tělesných modifikacích jako roztahováky, hřeby, rozpolcení jazyka a jim podobné.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ivzez

Nelíbí se mi žádné tetování na nikom,
je to určitá forma sebepoškozování.

Partner Vám sice do tetování nemá co mluvit, ale
na Vašem místě bych se nad jeho názorem zamyslela.

Zvažte i to, že tetování na viditelném místě Vám
může znemožnit práci v některých oborech.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Mc Merkurion Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Mam potetovane 60% tela,ale nikdy v zivote bych si nedal tetovani na predni cast krku ani hrud protoze tam obrovska bolest a je ti dost je to spise kriminalnickej styl tetovani mit ho zepredu na krku. Ale kazdyho vec! K jinemu mistu se vyjadrim tak ze jedine kam bych to toleroval je treba zatylek.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Zátylek by se mi u ženy také líbil víc. Asi každého věc, kam si nechá dát tetování, nic proti tomu nemám. Pravdou ale je, že v některých oborech může zkomplikovat práci. Například v mém (právo), by se na potetovaného člověka dívali skrz prsty. Některé ženy mají menší tetování na kotníku, tam mi to přijde takové decentní.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
yuko

Většina mladých lidí, se kterými pracuji, má tetování. Už jsem si na to zvykla a nepozastavuji se nad tím. Je to jejich věc. Holky mají většinou tetování na ruce, často kombinované s červenou barvou. Něco nad zadkem, aby to bylo sexy, taky na krku, na prstech, zápěstí. Ale pokud se to příteli nelíbí, tak Vás nechápu. A když si pak někdy vezmete nějaké hezké šaty, může Vám to tetování na krku zkazit celkový dojem. Stejně záleží na Vás, jak se rozhodnete. Je to Vaše tělo, Vaše zdravi, Vaše rozhodnutí a třeba se pak přítel pootočí po hezké holce bez tetováni.

Upravil/a: yuko

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek