Avatar uživatele
Drap

Líbí se vám čepice s bambulí? A nosíte je?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: annas

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, gagaga, da ny, Nikoltyna před 2296 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Odpoveď byla označena jako užitečná

Mám čepici s bambulí I bez bambule. Je leden, takže si nezahrávám se svým zdravím.

Rozhodla jsem se, že si koupím teplou čepici. V medové barvě. Přišla jsem v prosinci do obchodu, vybírala si a všimla si, že všechny čepice, I když jsou teplé, vyhovovala mně i barva, ale bohužel mají dvě bambule. Zkusila jem si ji na hlavu a připadala jsem si, jako bych měla rohy.

Ale zjistila jsem, že bambule jdou odpárat, takže jsem čepici koupila a doma bambule odpárala.. Ale když jsem přepínala v TV programy, uviděla jsem, že moderátor Musil měl na hlavě čepicii s bambulí. Začala jsem si všímat lidí kolem, a hele, většinu hřeje čepicie s bambulí. Proto jsem usoudila, že je to zřejmě in.

Tak jsem jednu bambuli na čepici přišla. Zatím jsem v čepici nebyla, ale nevím, nevím, zda bambuli zase někam neodložím. . Připadá mně to , že dospělým bambule ubírá “na majestátu”. U dětí působí mile. Ach jo.

Viděla jsem ženu, která měla růžové kalhoty, růžovou bundu, růžovou šálu a růžovou čepici s bambulí. Nebyla to mladice, ale pro mě se vzorem určitě nestane.

Upravil/a: annas

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Drap Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
da ny

Líbí a moc, ty klasické bambule :D
Vždycky se mi líbily, hlavně na dětech…
Mám 2, černé ale s malou (jen asi 5 cm v průměru) bambulí. Zdědila hsem je po dceři 🙂
Čepice s velkými bambulemi nosí též sedmdesátnice a výše… :) Takové dámy chodívaly s apartními kloboučky (mrzly jim ouška, nafoukal vítr), kuklami, barety i „debilkami“, tunely a dalšími pokrývkami hlavy.
Hlavně, že mám hlavu v teple, když není kapuce u bundy nebo kabátu, každá čepice dobrá. Hlavně, když nenafouká do uší.
Je mi tak nějak ganz egal, co kdo nosí, nehodnotím, nevšímám si. Jeho věc. Když se cítí spokojeně a sebevědomě, o to lépe. Ale, zvýšeného počtu bambulí, asi 3. rok, na hlavách kolemjdoucích žen (při čekání na MHD), jsem si všimla.
Méně se mi líbí ty "chlupaté, na pletených čepicích :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
aliendrone

No tak zhruba do 18let mi bambule na (některých) holkách přijdou OK. Pokud je ženě přes 30, tak mi bambule přijdou takové… no nevím, trochu out. Ženám v zímě nejvíc sluší něco takového: http://www.svet-kozesin.cz/zimni-damska-kozesinova-cepice-sobol-2396

U chlapů je mi to fuk, nečumím, jestli má nebo nemá něco na hlavě. Pro mě za mě, ať si nosí třeba helmu, když ho to baví. Osobně ale preferuji ušanky – z ryze praktických důvodů – kam se hrabou kulichy. ;) :D :D

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Jestli něco jako tohle: https://pixaba­y.com/cs/photos/?q=%C4%8­Depice+bambule&hp=&i­mage_type=all&or­der=&cat=&min_wid­th=&min_height= , připadal bych si směšně, nebo jako retard. Ale jako prckovi mi to bylo jedno.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek