Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem MF Brother DCP 7010 - jak to rozjet na win2k3 terminal serveru?

Už mi z toho hrabe, mám připojenou k PC tuhle tiskárnu, všechno je OK, tiskne to jak má, ale pokud se připojím na terminál server, tak se mi ta mrcha sama nenamapuje. Takže jsem na tom serveru zkusil nainstalovat ovládače z přiloženého CD, vybaflo to na mě, že OS není podporován. Zkusil jsem Add printer a ručně tomu vnutit ovládače, tiskárna se sice nainstaluje a objeví mezi nainstalovanejma, bohužel se nepřipojí k žádné relaci a když ji zkusím k některému TS portu přiřadit, tak buď ohlásí, že dokument nemohl být vytištěn anebo nasměruje tisk na starou tiskárnu, která už k PC není připojená. Napadlo mě, že by to mohl dělat ten MFP port, který to tam doinstaluje, takže jsem tiskárnu zkusil nasdílet, přes net use lpt2:... ji připojit k LPT2 a pak to na terminálu na tu LPT2 přehodit, ale nechytá se to. Víte někdo co s tím? Dík za rady.

edit: ups... špatná kategorie, přehoďte to prosím někdo do Periferií. Dík.
Změna kategorie, původně: Hardware (touchwood)

Předmět Autor Datum
ty jsi dobrý drak, riskovat celý TS kvůli takové šlupce... :-D
touchwood 23.10.2007 21:49
touchwood
já neporadím:-(, ale mám problém vůbec nainstalovat tuto tiskárnu. Na orig. přiloženém CD je jen jed… poslední
Vašek 15.10.2008 14:39
Vašek

já neporadím:-(, ale mám problém vůbec nainstalovat tuto tiskárnu. Na orig. přiloženém CD je jen jediný soubor a jako ovladač to nevypadá. Můžete někdo zaslat tento ovladač? Děkuji zs.jankov@seznam.cz

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru