Avatar uživatele
hanka R+

MMA , Bojové umění

Musíte dělat nějake bojové sporty, než pujde te do MMA ? Kteří lidi maji předpodklady pro tento sport ? Muže to dělat každý člověk s pevnou vulí ? a když bude poctivě trenovat ? (asamozdřějmě se sílou)......

Zajímavá 0 před 4339 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

podľa nasledujúceho článku: „Kdo udělá kotoul, MMA zvládne“

„Jak se vybít? Vyzkoušejte nový sport MMA. Bojový triatlon může vyzkoušet každý“
http://zpravy­.ihned.cz/c1-43128840-jak-se-vybit-vyzkousejte-novy-sport-mma-bojovy-triatlon-muze-vyzkouset-kazdy

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Jose1f

Mixed Martial Arts (česky: smíšená bojová umění) je syntéza různých bojových stylů jako jsou například: Muay Thai (Thajský box), Savate (La canne-Francouzský box), Taekwon-do apod. pro boj v postoji. Za nimi následují Judo, Zápas (řecko-římský a volný styl), Sambo (Ruský zápasnický styl z poč.20.stol­.podobný Judu) pro zápasnickou techniku a pro přechody na zem a za nimi Brazilské Jiu Jitsu pro boj na zemi.
Myslím, že nemusíš předem dělat žádné jiné bojové sporty, pokud budeš mít dobrého trenéra . Pokud bys chtěla být sama průkopníkem tohoto druhu sportu, musela bys znát všechny uvedené druhy velmi dobře teoreticky a alespoň průměrně prakticky. Zdravý člověk, všestranně sportovně nadaný, to může dělat, ale musí poctivě trénovat. Netrénovaný člověk se vystavuje velkému nebezpečí těžkého zranění.

Zdroj: http://cs.wiki­pedia.org/wiki/Mi­xed_martial_ar­ts

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mojitek

Teoreticky byste nemusela dělat žádný z bojových sportů,ale na 99.99% byste se v ringu (MMA)nebo v kleci(UFC,Cage Rage) vůbec neprosadila.Bez použité techniky je Vám síla totálně k ničemu.Abyste se prosadila tak musíte výborně ovládat jak techniku úderů tak i techniku na zemi,chvaty,škrce­ní,páčení atd.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
J. Pavlů

😁 Vyzkoušel jsem nové MMA šortky, skvělé pro HighKicky, ale objednejte o 1 velikost větší, než běžně nosíte. Musel jsem původní velikost vrátit a objednat novou. Značka HighType, eshop Cool Pohybhttps://www.co­olpohyb.cz/pan­ske-mma-sortky/

Nový příspěvek