Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem MRP účetní program

Ahoj potřeboval bych poradit mam doma učetní program MRP a vše je v pořadku,jen když tisknu tak mi to tiskne bez háčků a čárek!Tiskarnu mám HP 610C.Když tisknu třeba z wordu,tak mi to normálně tiskne s diaktitikou.Muže te mi někdo poradit?Děkuji mnohokrat za rady.:-D

Předmět Autor Datum
Nemusi se to nastavit pomoci toho tiskoveho manazeru..? mrpprn.pdf Strana 18.
Abox 20.05.2008 08:26
Abox
Pokial ja viem, tak tento problém bol vo verzii pre DOS.Pokial si tlačil v DOSe, bolo treba nainštal…
Julo 20.05.2008 09:25
Julo
Pokud si dobře vzpomínám na tento úděsný program, diakritika jde vypnout i v tiskovém manažeru pro v…
strejdabrabenec 20.05.2008 09:28
strejdabrabenec
Áno, je to možné.Pokial sa jedná o univerzálny systém pre dos a win., tak by to mal vyriešiť tlačový…
Julo 20.05.2008 09:38
Julo
Úděsný je z pohledu toho kdo má na starosti jeho funkčnost. Z pohledu toho kdo v něm pracuje nevím,…
strejdabrabenec 20.05.2008 09:52
strejdabrabenec
Máte pravdu, hromadný prevod dát z DOS verzie nebol možný, pokial si dobre pamätám a také množstvo f… poslední
Julo 20.05.2008 10:03
Julo

Pokial ja viem, tak tento problém bol vo verzii pre DOS.Pokial si tlačil v DOSe, bolo treba nainštalovať Národné prostredie a nastaviť znakovú sadu, napr.Latin, Kamenických...Ja používam JÚ pre win vizuálny systém a tam sa už nič nenastavuje.

Áno, je to možné.Pokial sa jedná o univerzálny systém pre dos a win., tak by to mal vyriešiť tlačový manažér.Len tak na okraj: prečo "údesný"?. Ja v ňom robím už cca 12 rokov a zatial som nemal absolútne žiaden problém.Skúšal som aj ine/napr.Pohoda/ a zdalo sa mi to veľmi neprehladné, strašne vela položiek na obrazovke, no proste guláš.Tak som ostal u MRP.Ono je to len sila zvyku. Poznám ľudí ktorý robia napr.v "Pohode" a sú spokojný.

Úděsný je z pohledu toho kdo má na starosti jeho funkčnost. Z pohledu toho kdo v něm pracuje nevím, účetnictví rozumím jako koza petrželi. Znám pár lidí kteří si ho jako účetní chválí, já jsem na něj alergický, užil jsem si s ním víc než dost. Třeba to už vychytali, nevím. Noční můrou je převod firem z verze univerzální do vizuální. Přenášel jsem 120 firem jednu po druhé, hromadně to prostě nešlo-jejich "podpora" nejdřív halekala že to není problém, načež zjistila že to opravdu nejde. Když jsem je přenesl, špatná diakritika, problémy s tiskem atd atd. Seděl jsem u zákazníka 11 hodin v kuse. Zmiňovaná Pohoda-bezúdržbový systém, občasné aktualizace probíhají bez problémů.

Máte pravdu, hromadný prevod dát z DOS verzie nebol možný, pokial si dobre pamätám a také množstvo firiem prevádzať po jednej...Ja som s tým nemal problém, stačilo vytvoriť firmu a obnova prebehla bez väčších problémov.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru