Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem MSN messenger - zablokovaný přístup k přijatému souboru

Ahoj, mám MSN messenger. Jeden z kontaktů v contact listu mi poslal soubor, jistou mp3 skladbu. Kliknul jsem v okně koverzace na přijmout a mp3 se mi stáhla! Pak sem v okně konverzace kliknul na Otevřít a MSN messenger mi napsal - že blokuje tento soubor, protože může být nebezpečný bla bla. (subor .mp3 - microsoft si z nás všech asi dělá prdel)
Kromě toho, že se nespustil mi ještě znmizel ze složky - Dokumenty/přijaté soubory - kterou mám nastavenou na příjem souborů z MSN messengera! Ani v koši nebyl, když jsem dal prohledat celý disk - název toho soubor mp3 znám, včetně systémových složek, skrytých tak na celém disku žádný tento soubor nenašel. Takže MSN messenger mi ho zcela vymazal, nebo přejmenoval, nebo přesunul, nebo přesunul a zablokoval ho, aby nešel vyhledávat nástrojem hledat.
Už mě ten microasoft opravdu sere!! Sráči drzí! V nápovědě mesengeru jsem samozřejmě nic nenašel, v nastavení jakbysmet.
Co s tím, má někdo zkušenost, jak tuto funci ochrany vypnout?? Podotýkám, že windowsowské služby jako Centrum zabezpečení mám samozřejmě vypnuté.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru