Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mafia 2 - problém s aktualizací

Ahoj lidičky, prosím vás o radu.
Dnes jsem si koupil origo verzi Mafie 2. Zaregistroval jsem se na Steamu a hru naistaloval. Když ji chci hrát, tak se mi začne stahovat nějaká aktualizace a stahování by mělo trvat cca 6 hodin i déle. To snad ne? Nedá se to nějak hrát offline? Není mi jasné, proč jsem si to dvd kupoval, když se cca 2,5 GB stahuje z netu. Jen znovu opakuji, koupil jsem originál hru (Mafia II Special extended edition).
Díky za vaše případné odpovědi.
Karel

Předmět Autor Datum
Je to steamová hra. Možná to jde nějak udělat, aby se hra nainstalovala komplet z DVD, nevím (i kdy… poslední
L-Core 07.01.2012 05:28
L-Core

Je to steamová hra.

Možná to jde nějak udělat, aby se hra nainstalovala komplet z DVD, nevím (i kdybych měl DVD s s/n, všechno nechám stáhnout ze Steamu) Ty těch pár hodin taky nevydržíš? Kdybys to večer nechal stahovat, už jsi mohl hrát ;-)

Možná verze na Steamu je novější než to, co máš na DVD. Změněné soubory se komplet stahují znova (tedy nejedná se o nějaký rozdílový soubor, který by následně upravil stávající soubory v PC). Tohle zbytečně zvyšuje objem stahovaných dat (mně je to jedno, ale někomu to může vadit, zvláště s pomalou linkou). V dalších verzích Steamu by se tohle mělo změnit a Steam by se měl chovat racionálněji (někde jsem to četl).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru