Avatar uživatele
DIH

Mam 110kg-190cm.Chci mít váhu okolo 95–100kg, ale chci začít posilovat budu přibírat nebo zhubnu.? Zvětším se v cm.?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? mojitek před 3954 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Až začneš cvičit, ubyde ti tuk, tak půjdeš s váhou dolu, pak se to zastaví, protože místo tuku začneš nabírat na svalech a potom půjdeš s váhou ještě dolu, musíš ale taky změnit jídelníček, žádné těstoviny, ani knedlíky, nic tučnýho, sladkýho, hodně pít,ale samozřejmě ne pivo,jen neslazené, ani bublinky se nedoporučují, nic pečeného, jen syrové, nebo vařené, ale musíš to vážně dodržovat, hodně se pohybuj, krom cvičení a posilování ještě třeba kolo a plavání, brusle, nebo turistika taky nezaškodí,shodíš břicho a začnou se ti rýsovat svaly, ale to ještě uběhne hodně času, chce to trpělivost, u televize se ničím necpi a když už, tak cucej led,nebo chroupej zeleninu a ovoce, budeš tedy méně „prostorově výrazný“.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mojitek

Samba to myslí dobře,ale pokud vynecháš potraviny které ti chutnají,tak to moc dlouho stejně nevydržíš a zprotivý se ti to.Takže jez prostě to co ti chutná,jen se nepřejídej.Důležitý je aby ses cítil v pohodě.Jinak 190 cm a 110 kg se mi zdá v pohodě.Já mám 107 kilo a 181 cm,hrudník cca 122 cm.Jinak na otázku -jestli budeš přibývat nebo kila půjdou dolu-to záleží jakým stylem budeš cvičit.Pokud budeš tahat velký váhy na sílu /na objem tak váhu budeš mít zhruba stejnou-ale zato budeš vypadat líp-místo tuku bude svalová hmota.Pokud budeš zvedat menší váhy s více opakováním tak nejspíš zhubneš-laicky-budeš šlachovitější­.Každopádně každý člověk je jiný a na každýho účinkuje něco jinýho(vlastní zkušenost).Tak nebo tak cvičením se ti vyplavuje kyselina mléčná a sám časem přijdeš na to co je pro tebe nejlepší a co ti nejvíc vyhovuje.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Pepa21

Ahoj,
posilováním moc nezhubnete.
Za 5 let jsem pomohl přes systém stravy a Holandský detoxikační program zhubnout 55 lidem. Na počátku sám sobě. Informace zašlu ZDARMA.

Pepa1 disc@wo.cz

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lutagame

když budes cvicit sedy lehy , sklapovačky , kliky a budes zrat testoviny , apod nebudes mit svaly ale zhubnes , když budes zrat maso a budes chodit to posilky a mit creatin – nejsou steroidy ! a před cvicenim budes jist hodně jidel s obsahem na cukry – med apod. napumpujes se na cviceni a budes mit svaly …

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví