Avatar uživatele
smoulinkaq

Mam problem jeden znamř ma ledvinový kamén a do dochtora nechce jit manželka mu upekla buček a pry ho to boli zteho

nevim co si mam myslet vubec nesoli a olivový olej nechce vidět jen nadává že to je z jidel ted si vzal do hlavý že nebude jist maso radši pry bude hodně pit mineralký neji syrý nepijé mleko atd. ted si obědnal alpsku mast myslise že mu to pomuže alé vubec.,měl jit na operaci před 5.léty alé kašlé na to jak mu řekném di na operaci to řekné že se ho chcem zbavit, co mam ječtě udělatt? děkuju

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 4076 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Spojitost mezi bučkem a ledvinou bych tedy nehledal. Pokud má opravdu kameny, tak operace by byla asi rozumným řešením. Ale komu neni rady, tomu neni pomoci.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
badisko

az bude hur este rad na tu operaci pujde …jinak tady…http://ne­moci.vitalion­.cz/ledvinove-kameny/ …a bucek no nevim ten spise pri zlucniku …ale je pravda ze bucek je tucny a k spracovani telo spotrebuje mnoho tekutin a pokud dost nepije tak ma pak problem…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
aramah

Operaci mít nemusí, dnes se to dělá balonovou metodou.
Přiblížím jen laicky,v balonu je nějaká tekutina a ta se bouchá na břicho, pacient pak čůrá přes sítko ten bordel.doporučuje se pít plzeňské pivo.Je to bolestivé a vrací se problém.
Takže já bych radši operaci:

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Občas pomůže tvrdé slovo víc, než léta uprošování. Pokud k tomu má ten známý takový postoj, tak bych mu řekla, že se ho chci za každou cenu zbavit i s jeho ledvinovým kamenem.
Sice si nejsem jistá, že pečený bůček ovlivní natolik ledviny, ale spíše to bude celkově špatným postojem ke svému zdraví a nevhodné stravovací návyky. Minerálky to určitě nezachrání, naopak jejich nadbytek povede ke zhoršení potíží s ledvinami.
Posílat na operaci sraba, co se bojí, že by mohl mít po problémech, to nemá smysl. Chce to naopak přitvrdit: Je Ti blbě? No, tak si to užij. Jenom, prosím, nechoď na operaci ani k doktorovi. Vždyť my už to nějak vydržíme. Přece to nebude napořád.
Možná to zní necitelně, ale znám to od matky. Všechny nás tyranizovala každou blbostí, ale pořádek se sebou odmítala udělat. Zabralo to, že jsem se jí zeptala, jaké kytky bude chtít na hrob. Nemyslete si, že mi u toho bylo lehko. Jenže jsme zkoušeli všechno možné a nepohli jsme s ní.
Najednou si uvědomila, kam se svými nářky a stesky neodvratně míří. Potom šlo všechno úplně jinak, i dovézt ji do nemocnice na vyšetření. A věřte mi, bylo to za 5 minut dvanáct. Pak šla na operaci, na ozářky a žije dodnes.
Držím palce. Něco zabrat musí. Když to nejde po dobrém, je třeba změnit taktiku.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek