Avatar uživatele
Petra09

Mate nekdo zkusenosti s Rety.cz?

Jedna se o zasilani anket za ktere ma uzivatel dostat zaplaceno 20–100kc za vyplneni za jednu a anketu by poslali asi 1× za mesic.ALE! Psali ze si ma uzivatel vybrat zpusob zaslani odmeny jestli postou nebo na ucet ale kdyz na to kliknete tak vas to akorad nabada zalozit si nejakej jejich ucet! Jina moznost neni.Ale ja nemam chut si nic zakladat a sem z toho zklamana.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? briketka10 před 4402 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
terry

Pokud chtějí, aby si klient založil jejich účet, není to férové jednání a rychle bych se vzdállila.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
briketka10

teď jsem přišla na tvou otázku a zkusila jsem se zaregistrovat a máš pravdu, píšou tam na začátku, že ti pošlou peníze buď na složenku nebo na účet..
po sáhodlouhém vyplňování na konci mě to vyplivlo : moje konto a jen malinká tabulka PAY PAL nic víc, tak jsem registraci zrušila, prostě jen kecali ☹

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Alesi

Dobrý den,
jsem provozovatelem serveru rety.cz, ac se o panel stará jiná společnost, pokusím se odpovědět Vám na otázky.

Vyplnění informací o vás a tím založení účtu u společnosti nabízející tuto službu je nutná, jak jinak by vás poznali a věděli kdo jste a jaké ankety a průzkumy vám tak zasílat? Ničeho se nebojte, k ničemu se tím nezavazujete.

co se výplat týká, píšeme na http://rety.cz/vy­delek následující „Za každý úspěšně vyplněný dotazník či anketu můžete získat až 100 Kč! Výplata probíhá přes PayPal.“

Bohužel následná registrace uvádí jinou formulaci, to nás opravdu mrzí, pokusíme se to vyřešit s provozovatelem, nicméně za tu již nemůžeme. Jinak vězte, že paypal je dostupný všem občanům v ČR a vyplatit si z něj peníze na svůj bankovní účet nic nestojí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek