Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Mechanika nereaguje

Zdravim!
Mam problém s mechanikou ... MNEP 2BKHYVK9IZ SCSI CdRom Device
Notebook ASUS X5DIJseries
OS - Windows 7 (32bit)

Nedávno jsem OS přeinstaloval pomocí Recovery discu (už to celkem zlobilo) a vše šlapalo v pořádku ... až teď asi po dvou týdnech jsem zjistil, že mi blbne mechanika!
-> Zaprvé - nejde vůbec vidět ani ve správci zařízení ani v Tento Počítač - Pokud má být zobrazena v BIOSU hned pod HDD - Tak tam neni!
-> pak když kliknu na tlačítko k otevření blikne zeleně ale to je vše (takže jákási reakce tam je)
-> když jí otevřu brutálně - vlastně jen strčim párátko do té dírky - otevře se a vevnitř svítí červeně (to je ale asi normální ne?)

- že bych nějak rapidně měnil software a instaloval hromadu programů ...to ne! - Ale vyzkoušel jsem Obnovení systému ... to mi ale hází chybu 0x80070005 (nebo nějak takhle to je) - řeklli ať zkusim vypnout Antivir - to nepomohlo!

Jinak jsem četl spoustu příspěvků na toto téma - jako přeměna registrů (vymazání UpperFilter nebo Lowerfilter) jenže ani jeden z nivh jsem v tý složce (kterou uváděli) nenašel
Nebo instalace jakéhosi MAtrixu (od Intel - už si nevzpomenu jak přeěně se ten program jmenoval) - v tom jsem se vůbec nevyznal ... a nic co by přípomínalo mechaniku tam ani nebylo - tak asi nic!

Opravdu už si nevím rady ... nejsem ani žádnej expert ... jen zkoumám všemožné příspěvky na internetu a zbytečně neexperimentuji. Omlouvám se za chyby, který jsem určitě v textu nasolil spousty a PROSÍM o radu!

Samozřejmě bych mohl celý systém opět přeinsatlovat - jelikož jsem to ale dělal nedávno - opravdu na to nema zrovna náladu ani čas (jen pokud by to bylo nezbytné) a nosit někam na opravu taky neni zrovna rada, kterou bych od vás rád slyšel!

Snad někdo budete vědět! Děkuji! :-)

Předmět Autor Datum
otevře se a vevnitř svítí červeně (to je ale asi normální ne?) To je normální, když mechanika čte.…
Dale Cooper 12.02.2012 22:50
Dale Cooper
Vtipálek :-D No, každopádně se opět protvrdila u mě známá věc - že napíšu dlouhou prosbu o pomoc a…
Dimp 13.02.2012 06:46
Dimp
nebo co tak dělate s neužitečnými příspěvky! smějem se u toho, až se za myš popadáme. odebrat mech… poslední
lední brtník 13.02.2012 07:42
lední brtník

Vtipálek :-D

No, každopádně se opět protvrdila u mě známá věc - že napíšu dlouhou prosbu o pomoc a rázem se ona věc vyřeší sama!

Po restartech mi mechanika prostě nefungovala a nenapadlo mě, že to najednou naskočí samo přes noc, co bude noťas vyplej!

Tak se omlouvám všem, co ztratily ty 2 minuty čtením zbytečného článku (Cooper 3 minuty) a můžete to klidně vymazat ... nebo co tak dělate s neužitečnými příspěvky! ;-)

nebo co tak dělate s neužitečnými příspěvky!

smějem se u toho, až se za myš popadáme.

odebrat mechaniku, případně i kanál řadiče kde je připojena, restartovat. předpokládá to že instalaci windows dělal někdo příčetný = nechybí tam driver chipsetu. pak si to windows detekují samy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru