Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Medieval II Total war-cesta do Ameriky

Zdravím hraji hru Medieval II Total war základní bez datadisků a modů a zajímalo by mě jesti se dá nějak dostat do Ameriky když dám ten cheat který odkrije celou mapu vydím Azteky a vesnice Karibik a jiná rebelská tak by mě zajímalo jesti se tam třeba dá dostat a ž v průběhu hry nebo vůbec nebo nějaky mod díky.

Předmět Autor Datum
JetovdatadiskuKingdomsalesámjsemtonezkoušelnedávno jsemtoodinstalovaltaktonemůžupotvrditalenanetunag…
Depaje 15.03.2012 16:20
Depaje
Děláš moc mezer! :D "nagůglu" :-D
Metride 15.03.2012 19:22
Metride
Woow, já to dokázal přečíst bez záseku. :D
Fandar 15.03.2012 19:24
Fandar
Jako první, se vám okolo herního roku 1400 musí zobrazit zpráva s názvem "Zem je kulatá." (World is… poslední
Nadakai 12.04.2015 01:59
Nadakai

Jako první, se vám okolo herního roku 1400 musí zobrazit zpráva s názvem "Zem je kulatá." (World is round) . Asi 4 roky po této zprávě (1404) budete moci postavit speciální přístavy (Docks lands - Imperiální přístav) , ve kterém si budete moci postavit jednu speciální loď, která vás jedinná bude moci dopravit do Ameriky. Tato loď se jmenuje Karaka.
Jako druhé sousto tu máme tuto otázku: Jaké budou výhody Ameriky?
Výhod je spusta, ta nejlepší z nich je vaše téměř jistá nesmrtelnost. Pokud vyvraždíte Aztéky, jedinou rasu na Americe, a usadíte se tam, máte jistou záchranu. Počítejte s tím, že se k vám do Ameriky nikdo nedostane (možná ano, ale velmi obtížně) .
Největší výhodou Ameriky jsou však její obrovské náleziště zlata, pomocí kt erých se můžete vyšplhat na velmi slušné sumičky. Pokud si Aztéky necháte na poslední chvíli, nebo budete jen posílat špehy, vrahy a obchodníky je už jen a jen na vás...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru