Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Menu pro soubory pdf

Zdravím.

Potřeboval bych poradit od zkušenějších. Mám zhruba 20 pdf souborů, které jsou několikastránkové. Všechny mám v češtině i němčině. Potřebuji je nahrát na firemní usb flash disky, a to s tím, že bych potřeboval udělat nějaké menu nebo program, přes který si budu moct vybrat co chci. Jednoduše řečeno nechci na flashky dávat suše složky česky/německy a do nich pdf soubory, ale chtěl bych udělat buď nějaký rozcestník, který odkáže na soubory a nebo klidně vícekapacitovou aplikaci, která je bude obsahovat. Představuji si to tak, že když otevřu program (bude nahraný na flashce), který bych si vyrobil např. v c-sharpu nebo programu obdobného typu, měla by mi najet obrazovka kde bude česká a německá vlaječky a po rozkliknutí jedné z nich tam budou následně na výběr stránky (jejich rejstřík) které otevřou (buď v čj nebo nj) jeden z 20 pdf souborů - tzn. už nemusí být v pdf, ale mohl bych obsah překopírovat přímo do aplikace. Nic víc nepotřebuju, ale nevím, jak to co nejlépe a nejjednodušeji vyřešit. Má někdo nějaký nápad?

Mockrát díky za jakoukoli radu...
Upravena velikost písmen. (karel)

Předmět Autor Datum
Ked to urobis v C# tak ta mozno potom 9 z 10 uzivatelov zabije ze kvoli tomu ma stahovat 350MB NET f…
MM.. 05.11.2013 20:12
MM..
jednoduchú HTML stránku ?
sakraforte 05.11.2013 20:14
sakraforte
Videl som a mal som niekoľko takých flash diskov... Niektoré mali "rozcestník" cez *.exe, iné boli t… poslední
pme 05.11.2013 20:16
pme

Ked to urobis v C# tak ta mozno potom 9 z 10 uzivatelov zabije ze kvoli tomu ma stahovat 350MB NET framework. Ak to tam ale bude aj v zlozkach tak ta nezabiju len si pomyslia svoje a otvoria si to zo zlozky.

Mozes urobit jednoduchu aplikaciu ktora zavola systemovu WinAPI fciu pre otvorenie prislusneho pdf dokumentu standardnou asociovanou aplikaciou (WinAPI fcia ShellExecute)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru