Avatar uživatele
iceT

CTETE KOMENTARE K FILMUM? Jste narocni divaci,nebo vas pobavi cokoli?

existují nejake stranky,kde se doctete jaky ten ktery film je,at stary nebo novy,ale jak tak koukam,tak tem komentatorum se asi nelibi vubec nic.nebo pak ja jsem uplne mimo…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, kapka před 5020 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
PostApMan

Nejlépe na ČSFD (www.csfd.cz).
Patřím mezi ty náročné diváky, takže mi přísné komentáře vyhovují, život je krátký – nemusím ztrácet čas s každou pitomostí.
Občas se stane že se s hodnocením na čsfd nestotožním. Ale díky tomuto přísnému hodnocení jsem se dost často vyhnul nudným, nesmyslným filmům bez spádu, rozumného příběhu apod.
Když se podíváte na žebříček nejlepších filmů na čsfd.cz a sjedete ho od shora máte o zábavu postaráno, málokterý film s hodnocením pod 80% Vám zklame. (pokud je to Váš oblíbený žánr)
Doplňuji:
Oprava – NAD 80% Vás zklame :)

Upravil/a: PostApMan

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
verka

Také mám tu zkušenost, že si na všem něco kritici najdou. Ale když to zhlédnete a pak recenzí přečtete víc, dá se udělat seriózní názor. Horší je to s reklamou na film, ta vám většinou řekne jaké to bude supr a pak jste zklamaní. Lepší je slyšet, že to není nic moc a pak řeknete, že to zase tak strašné nebylo.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Bunnik

Orientačně se vždycky podívám na csfd (spíš jen na barvu kostičky, abych věděla,co mám čekat) mám ráda snad každý žánr kromě pár výjimek, takže koukám skoro na všechno… klidně si zapnu i film s nízkým hodnocením a když mě nebaví, tak ho prostě vypnu. (akorát filmům s černou kostičkou se rozhodně vyhýbám, těm nedám ani šanci, jen když někdy budu mít možnost, mrknu aspoň na kousek Kněžny Libuše, naprosto bez očekávání, čistě ze zvědavosti) :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
straširybka

na kritiku moc nedám, kritik může být „hloupější“ a nerozumí inteligentnímu humoru, u kterého já se bavím, takže film zkritizuje a naopak napíše, že scifi je bomba, což já nemusím.
mně se třeba líbil film Máj, byl opravdu úžasný, ale ostatní, komu jsem ho půjčila, tak řekli, že je to doslova pí.....a. Takže si přečtu, o čem film je a pak bud kouknu nebo ne

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek