Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem CZtorrent - nefunguje registrace

Zdravím,mám takový problém,
dřív jsem byl na cztorrent registrovaný asi půl roku,ale jak byli dříve úpravy na cztorrent,tak mi účet smazali.
Nyní nefunguje registrace(slyšel jsem,že ji spouštějí jednou za 4 měsíce),už čekám a zkouším to ty 3,4 měsíce,ale pořád nic
Chtěl bych se zeptat,zda někdo z vás nemá nějaký nevyužitý/druhý účet,který by mohl půjčit/darovat ,nebo jestli nevíte nějaké informace,kdy půjde opět registrace.
Díky

Změna předmětu, původně: CZtorrent (host)

Předmět Autor Datum
« napsáno: 20.9.2011 12:12 » Od včerejšího rána není možné stahovat bez registrace. Zároveň jsme reg…
Cat 26.08.2012 16:45
Cat
Musíš na IRC a požádat o pozvánku. Cituji z IRC " [Na tomto kanale mohou neregistrovani pozadat mod… poslední
Gizzer 26.08.2012 17:18
Gizzer

« napsáno: 20.9.2011 12:12 »
Od včerejšího rána není možné stahovat bez registrace. Zároveň jsme registrace na nějakou dobu zastavili. Důvodem je přetížení, ke kterému docházelo ve špičkách. Chceme registrovaným uživatelům nabídnout co nejvyšší kvalitu a takhle to nebylo možné, protože ve špičce se po webu pohybovalo 6-7 tisíc uživatelů a z toho byly pouze 2-3 tisíce registrovaných.

Než povolíme další registrace, budeme dělat drobné úpravy, kterými se budeme snažit vylepšit chod trackeru. Zároveň uvažujeme o nákupu nového HW.

Jednou z drobných úprav je úprava intervalu announce. Dříve byla počítana podle toho, jestli jde o start torrentu, jestli je uživatel pasiv a jaký typ účtu má. Nově je doba announce zavislá pouze na aktuálním počtu peerů. Čím více bude na trackeru peerů, tím se vám bude doba announce prodlužovat. Minimální interval pro ruční aktualizaci je nastaven na 20min. Tato nastavení se ještě mohou změnit.

Musíš na IRC a požádat o pozvánku.

Cituji z IRC " [Na tomto kanale mohou neregistrovani pozadat moderatory o pozvanky, podminkou je spravna odpoved na otazku z pravidel a FAQ trackeru. Pokud se vam nekdo hned neozve,vyckejte az bude moderator pritomen.]"

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru