Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Migracia foldrov pop3-imap v TheBat!

TheBat! pouzivam uz snad 15 rokov, nedam nan dopustit, ale v poslednej dobe mi robi jedno sklamanie za druhym. Nielenze mu robi problem IMAP v psolednej dobe u jedneho zakaznika (nechce sa synchronizovat, pripadne nechce mazat adresar, zmaze a potom je tam o chvilku znovu a pod), ale narazil som na problem pri migracii.
Potrebujem premigrovat klienta, ktory ma v pop3 konte vytvorenych kopec foldrov s emailami do imapoveho uctu. Na prvy pohlad banalita, drag&drop zvlada Outlook, Thunderbird, proste standard. Len blby batman nie. Dokonca som nenasiel ani moznost presunut folder s mailami cez menu (pouzivam poslednu verziu TheBat!). Takze otazka znie som blby ja, ci tvorcovia sw zabudli na takuto malickost?

Předmět Autor Datum
jaká je to verze? Mně to funguje, verzi mám tuším nějakou 4.něco (přesně už nevím, nemám to nejnově…
touchwood 31.10.2012 08:39
touchwood
Z pop3 konta dokazes pretiahnut folder do imapoveho? Skusal som to na najnovsej aj na mojej prehisto…
fleg 31.10.2012 09:28
fleg
zkusím to. Nicméně právě TB! se vyvíjel právě s ohledem na IMAP, rozdíly ve verzích šly právě tímto…
touchwood 31.10.2012 09:52
touchwood
Ja som prave na tomto pohorel teraz dost, premigroval som jedneho zakaznika z pop3 na imap, asi 15ks… poslední
fleg 31.10.2012 10:00
fleg

Ja som prave na tomto pohorel teraz dost, premigroval som jedneho zakaznika z pop3 na imap, asi 15ks a dokonca by mali vsetci prejst jednotne na TB!, ale co ten tam dokazuje...uz len synchronizacia odoslanej posty (vytvorenie .Sent diru) mu robilo obrovske problemy. Riesil som to tak, ze .Sent vytvoril TB a TB! uz potom nepindal. A zaujimave je, ze to nerobil pri kazdom konte, len niekde. No a dalsie panty uz ani spominat nebudem, vyzeram jak debil, ze co im rozpravam aky je IMAP uzasny, ked su s nim stale nejake problemy hned na zaciatku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru