Avatar uživatele
Dodo242

Mikrofon mi jde potichu

Mám problem… Mikrofon mi jde strašně potichu… v nastaveni to mám nastaveny na max. ae furt nic.. kdyz mluvim do mikrofonu ze vzdalenosti 1cm normalne jak mluvim treba ve skole, tak se slišim v reproduktorech. nevíte nekdo co stim?? Jesli by ste se chteli na neco zeptat pište na email : Dodys47@seznam.cz … potřeuju stim fakt pomoc. dekuju DoDo

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5155 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
GangstaHelper

Start>Spustit

Napsat sndvol32

Přes nastavení si nastavte, jaké ovladače se mají v programu zobrazit (Možností>vlas­tnosti).

Zaškrtněte hlavně věci jako:
front pink in
rear pink in
mic in
(někdy se to značí různě)

Jakmile se Vám tento ovladač zobrazí v okně nastavení hlasitostí, tak jej ztlumte zaškrtnutím příslušného políčka. Tímto jste ztlumil VÝSTUP mikrofonu do reproduktorů.

Nyní jděte do zase do toho nastavení, kde jste povoloval zobrazení ovladače mikrofonu, a zvolte jako zařízení VSTUP (input), ale ne digital input, jen input.

Ujistěte se, že je zaškrtnuto zobrazení Mic volume (nebo něco podobného), nebo nejlépe zaškrtněte vše. Potvrďte OK. V s posuvnými ovladači zaškrtněte ztlumit u všeho, kromě mikrofonu. Ten zvolte na max. Možná to bude až moc, tak kdyžtak vyzkoušejte, jak to funguje a dle potřeby upravte. (Někdy jde jednotlivé vstupy jen zltumit a povolit, a hlasitost se nastavuje posuvníkem úplně vlevo, pro všechny vstupy společně.

Pokud hlasitost nebude stačit, dá se ještě povolit mic boost. Ten budete muset pohledat, jelikož se liší jeho umístění.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Počítače a internet