Avatar uživatele
Seznam.cz

Milujete slunce?

Abych nemlátil prázdnou otázku, na slunce se těším od zimy. Slunce miluji.

Zajímavá 0 před 2855 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Nejsi sám. Většina lidí má ráda sluníčko.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Jsem moc rád, když se ukáže, a né nadarmo mám na avataru slunečnice, protože na mě koukají, i když je venku nevábně. Nemusí být zrovna 40 stupňů, ale když je takových ±25 a člověk se může opalovat třeba i na zahradě nebo nejlépe při práci kolem domu, tak je slunce moc fajn. Na výlety je nejlepší slunečno a nevadí, když se občas slunce schová za obláček a člověk si nemusí hledat tak často útočiště ve stínu a může pokračovat dál. Lidé mají i lepší náladu a i těch úsměvů na českých tvářích přibývá. Snad nám to pěkné počasí vydrží alespoň do konce prázdnin. Občas může sprchnout, aby nevysychala zahrádka.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
quentos

Jen když ho není moc. Všeho moc škodí. Nad 25 °C už chcípám.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kelley

Ano. Poslední dobou je ho ale čím dál míň. Značnou část roku je u nás zataženo a dokonce velmi nepříznivě se na množství slunečního svitu dopadajícího na zem podepisují i zplodiny z letadel (potvrzeno i při zákazu všech letů po pádu „dvojčat“ v New Yorku)…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Seznam.cz

Jj, +25°C, to je léto. Příležitost pro vyhřívání ještěrek na kamenech. 20 °, je jako by zima. Slunce je v mém životě drogou. Světlo, práce i odpočinek pod sluncem. V potu tváře budeš jíst chléb svůj. Ale také jako ta rostlina vstřebávat ostré paprsky. Stávat se ožehnutým obyvatelem země. Jistě, už nad určitou hranici temperatury nemůžeš nosit přikázaný úbor sak a kalhot. Ale jako já, bermudy, lehké tenisky, namísto lepivého trika provzdušněnou vestu z polyacryl. V tomto slunném dni je těžká práce, ale pak přináší radost. Ale neuctívám slunce.

před 2855 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví