Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Mizení ikon zástupců her na ploše

Zdravím,
mám problém s tím, že když si vytvořím zástupce her na ploše, tak mi ty ikony po čase zmiznou úplně, to má i Win 7 nějakou funkci čištění plochy jak Win XP? nevím nic jsem nenašel, ale i když ty zástupce hodně spouštím tak stejně po čase zmiznou, děje se to jen u her u programů ne.
Nějaké nápady jak tomu zamezit?

Předmět Autor Datum
nikdy jsem se s tím nesetkal. používáš nějaké čističe / tuniče / chrániče pc?
lední brtník 28.08.2013 23:32
lední brtník
ne nic, ani antivir nepoužívám.
stylar 28.08.2013 23:55
stylar
Ked to zmizne tak si kontroloval ze ci zmizol aj prislusny .lnk z dokumenty a nastavenia\meno\plocha…
MM.. 28.08.2013 23:32
MM..
ne tam taky nic není právě, jako kdyby mi je něco mazalo, hraju vše v nativním rozlišení, ale zkouše…
stylar 28.08.2013 23:55
stylar
zdá se to už OK, problém byl v tom že jsem ty zástupce her vytvářel od zástupců z průzkumníka her, c…
stylar 30.08.2013 20:38
stylar
nemusis to vytvarat rucne, malo by stacit ked si vytiahnes z ponuky start pravym tlacitkom ikonu a v… poslední
MM.. 30.08.2013 21:03
MM..

Ked to zmizne tak si kontroloval ze ci zmizol aj prislusny .lnk z dokumenty a nastavenia\meno\plocha alebo z dokuemnty a nastavenia\all users\plocha (alebo \public\plocha)?
Ak nezmizne tak sa len premiestnil (napr. pod inu ikonu apod), kvoli resizovaniu screenu na nizke rozlisenie pri spustani hry apod. Umiestnuj vsetko okolo laveho horneho rohu, potom sa to nebude premiestnovat pri zmene rozlisenia

ne tam taky nic není právě, jako kdyby mi je něco mazalo, hraju vše v nativním rozlišení, ale zkoušel jsem seřazovat ikony atd. a nic.

jinak zvláštní, že mi z 10 ikon her vytvořených zůstane jedna (hra Crysis), zbytek zmizne (tak jednou za 4 dny pak je musím vytvořit znovu), hry mám vše origo Steam nebo krabicovky.

zdá se to už OK, problém byl v tom že jsem ty zástupce her vytvářel od zástupců z průzkumníka her, což zřejmě nebyly plnohodnotní zástupci, protože když jsem dal vlastnosti tak tam chyběly i nějaké karty a podle googlu si Win 7 spouští jakousi údržbu a maže neplatné zástupce, no tak nějak prostě jsem si ty zástupce musel vytvořit znovu ručně - kliknout na plochu pravým a dát Nový > Zástupce a vybrat exe hry, proto mi nezmizel ten Crysis, protože jsem si ho vytvářel ručně, aby se spouštěl 64bit, takže to do sebe celkem zapadá ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru