Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Call of Duty Black ops 2 - problém.

Dobrý den,
Mám takový problém,na svojem počítači sem dříve hodně hrával Call of Duty Black ops 2,šlo mi to tak na 30 fps na střední detaili.
První otázka je ta,že jestli se mi to zdálo nebo ne že multiplayer mi šel na mnohem více fps než než singleplayer(hlavně hraji multi.),parkrát sem tu hru odinstaloval pak zase nainstaloval a různě hrával ale pak ke konci se mi hra začla strašně lagovat(i když sem nastavil nejmenší detaili),nevím vůbec proč,a rád bych tomu předešel tak jestli by ste mi prosím poradili co mám dělat.Protože bych si rád znovu koupil BO2,protože můj bratranec hackoval na mém steam účtu a mě dali samozřejmě ban.Takže jak už sem psal hru si chci znovu koupit ale bojím se že mi ji počítač "neutáhne",tak jestli by ste mi poradili jak tomu předejít,jestli bude úplně nejlepší přeinstalovat windows,nebo třeba jenom vyčistit paměť nebo tak.
Předem děkuji za Odpověď
K.

Předmět Autor Datum
Tvrdíš, že už si tu hru na svém PC hrál, takže nevidím problém v tom, aby ti to počítač neutáhl. V p… poslední
Hanyse.k 02.01.2014 13:33
Hanyse.k

Tvrdíš, že už si tu hru na svém PC hrál, takže nevidím problém v tom, aby ti to počítač neutáhl. V první řadě je samozřejmě mít správně nainstalované ovladače, nejdřív chipset a pak zbytek, nehledě na aktuální ovladače GK. Další možnost, že máš zavšivený OS, spyware, viry, spuštěné procesy, toolbary, boostery a další zbytečnosti, které ani nepotřebuješ atd.. Ovladače se nenechávají instalovat nějakým programem, ale stahují se na webu výrobce základní desky, u notebooků na stránkách výrobce notebooku. Ovladače grafické karty se stahují na stránkách Nvidia nebo AMD podle typu tvé GK, ale u notebooků se ovladače GK stahují opět na stránkách výrobce notebooku. A jako další věc bych uvedl, že pokud mi něco funguje, tak to nechám na pokoji. Neaktualizuji ani ovladače GK pokud mi vše funguje a je mi jedno jestli jsou aktuálnější nebo ne. Taky nepoužívám žádné čističe, optimizéry a já nevím co. Tohohle se držím již několik let a zatím jsem neměl problém rozjet jakoukoliv hru.

Nevím v jakém stavu máš OS, ale odinstaluj všechny zbytečnosti, podívej se co se ti spouští po spuštění (msconfig), zkontroluj PC na havěť a to jak na viry, tak na spyware a další havěť. V neposlední řadě si zkontroluj jestli se ti něco nepřehřívá (CPU, GK), vyčisti PC od prachu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru