Avatar uživatele
anonym

Mládeži, jde stáhnout YT video z kanálu Hakim, když ani doplňky nepůsobí?

Na toto video nefunguje doplněk prohlížeče YouTube Downloader, ani AnyVideo Converter, shlédnuté video nezůstává v cache.

Prohlížeč hlásí:
Server odmítl provedení požadavku. Tato adresa není dostupná.

Pokoušíte se přistoupit na adresu http://r1… , která je nyní nedostupná. Zkontrolujte, zda je adresa zadána správně, a pak zkuste stránku načíst znovu.
Ověřte, je-li vaše připojení k Internetu aktivní. Zkontrolujte, pracují-li ostatní internetové aplikace využívající stejné připojení.
Používáte-li některou aplikaci proti nebezpečí hrozícímu z Internetu, zkontrolujte, je-li tato aplikace správně nastavena a neznemožňuje-li běžné prohlížení webu.
Používáte-li na ochranu vaší lokální sítě firewall a nejste-li si jisti, může-li být příčinou nedostupnosti připojení jeho nastavení, kontaktujte správce vaší sítě.
Zakažte používání serverů proxy (přes klávesu F12), pokud si nejste jisti, že jsou nutné pro vaše připojení k Internetu. Poté zkuste stránku načíst znovu.

Ovšem dnes jsem omylem stáhl velké video the New World in 4k UHD od Spacerip, o velikosti 2,24 GB, mohlo by to mít vliv?
Divná otázka od Fortina – zdejšího metuzálema, když předtím věděl a radil jak na to.
Doplňuji:
Saprlote Bedy, videa jsou, http://www.you­tube.com/user/Ha­kimOfficialChan­nel je to dobrá hudba.

Zajímavá 0 před 3926 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Bedy

Uživatel Hakim nemá nahraná žádná videa, co jsem teď koukal. Je možné, že ty odkazy jsou nefunkční, zastaralé.

Pokud jsou stahovat jiná videa, tak bych neviděl problém někde v nastavení.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
huxa

Některá videa nelze stáhnout žádným prostředkem, jeho videa asi budou do této sorty spadat. Vynaložil bych raději energii nalést jeho muziku na nějakých download portálech, třeba piratebay

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek