Avatar uživatele
Kelt

Mmatematika definuje množinu prvků podle toho, zda daný prvek do ní patří nebo ne, jak byste odpověděli na tuto otázku?

Muž má penis a varlata, a hormon testosteron, žena má vaginu, ňadra,
Kam byste zařadili člověka, který má jak penis, tak i vaginu, různě velká ňadra. Ze stopořeného penisu vystřikuju světlá kapalina, zda obsahuje spermie nebo co , nevím. Tito lidé mohou provádět pohlavní styk pomocí svého údu, nebo do své pochvy. Nevím, zda jsou schopni počít nebo rodit děti, zda jsou výsledkem genetických úprav, nebo operací. Tyto lidi lze najít pod různými názvy futanari, shemale, dickgirl, a pod. Kam tyto lidi zařadit a je mezi uvedenými nějaký podstatný rozdíl, nebo se jedná o různá jméno toho samého jevu.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3766 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
arygnoc

matematicky sa jedná o ľudí ležiacich v prieniku množiny mužov a množiny žien.

táto množina sa nazýva prienik.
z matematického hľadiska.

z fyziologického hľadiska sa jedná o hermafrodita (rôzne varianty, s rôznou schopnosťou množiť sa [matka, otec, zvyčajne iba ako jedno pohlavie]) – tj obojpohlavný organizmus (termín pochádza z gréckej mytológie, podľa ktorej sa Hermafroditos, syn bohov Hermesa a Afrodity, po silnom objatí s milovanou nymfou Salmakis zrástol v jednu obojpohlavnú bytosť.).

vami uvedené názvy nie sú odborné termíny, ale termíny používané v tlači, prípadne v pseudovedeckých dielach, bulváre a pod., ktoré sa snažia podobných jedincov predstavovať ako niečo fantastické.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Vámi uváděné názvy jsou v japonském anime, komiksech a počítačových hrách používány pro člověka „hermafrodita“, který má mužské i ženské pohlavní orgány. Jde však o velmi mimořádné případy.
http://nemoci­.vitalion.cz/her­mafroditismus/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
MK44

Vámi označení jedinci patří do množiny lidí.

Nejsou produktem operací ani genetických pokusů. Rodí se „normálním“ lidem tak jako děti s poruchou srdce, ledvin, s nefunkční slinivkou nebo děti homosexuální. Pro poruchu, při níž máte fyzicky obojí pohlavní znaky se používá pojem hermafroditismus. Pro poruchu, kdy máte tělo jednoho pohlaví, ale mozek či, chcete-li, duši pohlaví druhého se používá pojem transsexualita. Kombinací je tolik jako při jakékoli jiné poruše, s níž se můžete narodit.

Matematický pohled není jaksi ten nejdůležitější. Alespoň ne tolik jako ten lidský – myslím ohleduplný. Člověka, který se narodil s poruchou zraku proto taky přece nevyřazujeme z množiny lidí, že?

Chceme-li takového člověka mermomocí zařadit buď mezi muže nebo mezi ženy, neměli bychom zapomínat, že nejdůležitější je to, jak se cítí on(a). Může se cítit více jako muž nebo spíše jako žena, ale nemusí se cítit ani jedním. A nemá-li nějaký úřad v lejstrech odpovídající kolonku, dotyčná osoba za to nemůže.

Pozn. (pro všechny případy): Zajímá-li Vás daná problematika, ujišťuji Vás, že pornostránky nejsou zdrojem, který lze označit za fundovaný nebo směrodatný. Píděte se po sexuologické literatuře.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek