Avatar uživatele
J.Mecir

Mobilní internet u T-mobilu

Chci si koupit internet do mobilu a nevím, jestli je možné koupit 400mb za 99,– ale je tam napsáno, že se hodí pro facebook a GPS,a le nepíšou tam, jestli se může využívat i na normální internet. Nevíte někdo?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4007 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Bedy

Konkrétně u toho s FUPem 400MB píší „Pro stahování e-mailů s přílohami, prohlížení fotografií, brouzdání po Facebooku, občasné využití navigace a chatu“
Cena 99Kč mi přijde podezřelá. Podle mého názoru se na jiné stránky jako seznam.cz apod. nepřipojíte. Myslím si, že je to určené pouze pro Facebook a navigaci, eventuelně ty emaily. Vím, že takové speciální balíčky má O2 a tam to je přesně takto.

Navrhuju, abyste si vzala ten za 199Kč, kde máte FUP 1GB a můžete surfovat kde chcete.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Záleží na co, ale na internet to lze. Myslím že FUP 400 MB je dost málo.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
jpau

Doposud jsem se nesetkal s tím, aby nějaký internetový balíček byl pouze na určité služby (při tom množství klientů, co mobilní operátoři mají, si ani nedovedu představit rentabilní technické řešení takové věci). Je pravda, 400 MB fup není žádná hitparáda na druhou stranu, spoustu stránek má i svou mobilní verzi (novinky, idnes aj.), která je malá takže si se 400 MB člověk docela vystačí.

Ohledně toho určení, pokud vím tak na stránkách t-mobile to je myšleno pouze jako doporučení, že 400 MB je fajn na fb apod. ale už méně fajn jako třeba internet do počítače apod.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Počítače a internet