Avatar uživatele
Absolon

Moc bych potřeboval poradit.

Mám doma set-top-box a satelit, který je nastaven na Rakousko a Německo (po předchozím majiteli domu). Chtěl bych si ale nastavit české kanály. Slyšel jsem o satelitní kartě skylink, která je levná má hodně kanálů.
Mohl bych tedy jednoduše zakoupit kartu a dát do původního set-top-boxu nebo je potřeba kupovat nový set-top-box a nový satelit? Děkuji.
Doplňuji:
Mám set-top-box Golden Interstar. Ale nechci si ty zahraniční kanály rušit. Na stránkách skylinku psali, že potřebuju nový satelit i přijímač, a že ten starý budu muset odmontovat.

Existují ještě nějaké způsoby jak si přidat ČT do seznamu kanálů?

Jinak děkuji!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5068 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

tak urcite neni nutne kupovat novy satelit (tj, parabolu ani LNB prijimac ani ty kabely co od nej vedou k settopboxu)

settop box nemusis menit za predpokladu ze primo v sobe ma podporu kodovani CryptoWorks. To se dozvis na internetu ve specifikacich, nebo ti to reknu kdyz doplnis svoji otazku o konkretni model settopboxu ktery pro satelitni TV pouzivas…

pokud nema tvuj settop box primou podporu kodovani cryptoworks, je tu moznost rozsirit settopbox o tuto podporu prostrednictvim specialni karty ktera patri do CI slotu (tedy v takovem pripade by box musel mit alespon ten CI slot)

jinak opravdu staci jen zakoupit tu kartu skylinku vlozit do boxu, otocit parabolu na spravnou druzici, pak na internetu kartu aktivovat a nakonec spustit automaticke hledani programu … neni to obtizne.
Doplňuji:
mnozi narocni divaci chteji mit dostupne programy z vice druzic najednou, i to se da resit, v takovem pripade je ale nutne zakoupit specialni DISEQ motor ktery bude vasi parabolou otacet, nebo druhy lnb ktery se nad parabolu umisti tesne vedle toho stavajiciho a bude na sousedni druzici koukat okem šilhavým … tohle už ale určitě bude chtít pomoc servisního technika.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

uvedte prosim typ sveho set top boxu, podivam se zda je pro prijem programu skylinku vhodny …

„Golden Interstar“ neni dostatecne oznaceni konkretniho modelu … za touto znackou musi nasledovat typove oznaceni

před 5068 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek