Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Modrá obrazovka (pravděpodobně grafika)

Ahoj, už dřív jsem tu psal ohledně nahodilému restartování mého PC, provázeného modrou obrazovkou. Psal jsem několikrát a u posledního příspěvku jsem dostal už vcelku jasnější odpověď, že je to v grafické kartě. Ale jak přeinstalovávám driver jak chci, pořád dělá to samé.
Mohl by se na to nějaký superman super skvělý hodný člověk podívat? Nově jsem udělal výtažek z Everestu a přidal všechny minidumpy, které se dochovaly.

ommtkr
(to samé, jako přiložený soubor tady na pc.poradně)

Stručně - co je špatně?
ramky se zahltí na 100% a přijde modrá obrazovka

Stručně - co je dobře..(snad)?
Kupoval jsem úplně nové komponenty s výjimkou základní desky, která je z Aukra a může být lehce použitá, i když prodejce tvrdil, že je úplně nová. (přišla bez originální krabice)

Stručný výčet toho, co jsme zkoušeli (na všechno si ale asi nevzpomenu):
- přeinstalace win z Vista na win7
- asi 10x aktualizace grafického driveru
- vyndání, zandání baterie na základní desce
- test ramek - běh s jednotlivými, u všech nastával ten samý problém

Jestli tedy u toho supermana, který se do toho pustí, vyjde to samé řešení - že je to v driveru grafické karty, PROSÍM, neposílejte mi odkaz na stránku ati, ale jestli jste si jistí, že je to tím driverem, dejte mi přesný! odkaz na ten soubor, nebo ho stáhněte a dejte na nějaké úložiště. Protože jestli jsem celou tu dlouhatánskou dobu stahoval špatný driver, tak si asi nafackuju.

Díky díky díky

Předmět Autor Datum
Podla tých posledných dump výpisov to skôr vyzerá na vadnú základnú dosku,prakticky vo všetkých výpi… poslední
audax 27.09.2010 20:44
audax

Podla tých posledných dump výpisov to skôr vyzerá na vadnú základnú dosku,prakticky vo všetkých výpisoch z toho priloženého rar súboru sa tam opakuje zlyhanie ati čipsetu a konflikt medzi spybotom a ovládačom od ati usb radiča.Takže skús kompletne odonštalovať spybota,odpoj všetky usb zariadenia,ktoré bezpodmienečne nepotrebuješ a skús znovu spustiť to dvd alebo video s názvom obsahujúce Bubákovo,ktoré sa objavuje v jednom z výpisov ako zdroj zlyhania,predpokladám,že je to niečo z divadla Járu Cimrmana a odsleduj,či znovu nastane nejaké skolabovanie,zamrznutie etc....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru